Destiny 2’nin PS4-Exclusive Warmind DLC İçeriği Detayları

Destiny 2’nin PS4-Exclusive Warmind DLC İçeriği Detayları

Destiny 2 Warmind DLC İçeriği

Destiny 2 Warmind DLC İçeriği

Sony’nin Destiny 2 için zamana özel ayrıcalık düzenlemesi yaklaşan Warmind DLC ile devam edecek. Bungie nihayet, genişlemeyle ilgili ilk gerçek detayları, PS4 oyuncularının PC ve Xbox One’dakilerden önce elde edeceği şeyleri de dahil ederek açıkladı.

Warmind, 8 Mayıs’ta yayınlandığında, Insight Terminus adında özel bir Strike içerecektir. Bu, Mars’ın genişlemenin öncelikli olarak belirlendiği yeni Hellas Basin bölgesinde ya da ana muhalifi Hive ile kurgulanmayacak; bunun yerine, bazı Vex eylemleri için oyuncuları Nessus’a geri götürecektir. Bungie “Zavala’nın Cabal tarafından taşan Nessus’ta bir Vex mezarına girmesi için bir Guardians ekibine ihtiyacı var. Vex geçidi ağını üstlenmeden ve ödülleri kazanmadan önce güçlü Psion komutanını yenin.” diye açıklıyor.

Bu Strike’a diğerlerinden önce erişmenin yanı sıra, PS4 oyuncuları da her sınıf için yeni bir zırh setine sahip olacak: Warlock, Hunter ve Titan. Ekran görüntülerinde hem Strike’a hem de yeni donanıma bakabilirsiniz.

Bu içeriğin PC ve Xbox One oyuncuları için tam olarak ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi yok. Warmind, Rasputin ve yeni eklenen Ana Bray karakterini etrafında yoğunlaşır. Eylem, öncelikle Mars’ın yeni bir bölümünde gerçekleşir ve yeni Crucible haritaları, Escalation Protocol, Egzotik silahlar ve zırh, Raid Lair ve daha fazlası olarak adlandırılan bir Public Event tarzı etkinlikle birlikte gelir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.