Devil May Cry 5 Demo Yayın Tarihi Açıklandı

Devil May Cry 5 Demo Yayın Tarihi Açıklandı

Devil May Cry 5 Demo

Devil May Cry 5 Demo

Yaklaşan aksiyon-macera oyunu Devil May Cry 5 bir PS4 demosuyla geliyor. Devil May Cry 5 PS4 demo çıkış tarihi 7 Şubat. Bu aslında ikinci Devil May Cry 5 demosu olacak diyebiliriz. İlki Xbox One‘a özeldi. Bu ikinci demo sadece PS4‘e gelmiyor. Capcom, Xbox One sahiplerinin 7 Şubat’tan itibaren bir deneme hakkı kazanabileceğini doğruladı.

Devil May Cry 5’in çıkış tarihi 8 Mart’tır. Başka bir demo, oyunun hem dijital hem de fiziksel olarak çıkmasından önce hayranların ne bekleyeceği hakkında bir fikir edinmesi için iyi bir yoldur. Capcom, bu ikinci Devil May Cry 5 demosunun, Xbox One’ın ilk örneği olduğu gibi zamanlanmış bir ilişki olup olmadığını açıklamadı.

Capcom’dan bir tweet’te, “DMC5 Xbox One demosunu indirip deneyen herkese çok teşekkürler. Bugünden itibaren, artık indirmeye hazır olmayacak, ancak sisteminizde varsa hala oynanabilir. 7 Şubat’ta Xbox One ve PS4’e yeni bir demo geliyor.” yazıyor.

Buna ek olarak, Devil May Cry 5 60fps hızında çalışacak ve PS4 Pro‘da 4K çözünürlükte çıktı alacak. Bu, Sony’nin şu anki nesil konsolunda, “PS4 Pro Enhanced” olarak nitelendirilenden daha fazla mümkün olan en yüksek performanstır.

Tabii ki, 4K oyunlarda PS4 Pro’da yerel olarak desteklenmiyor. Konsol, yalnızca belirli bölümlerin oluşturulduğu ve diğer bölümlerin algoritmalar kullanılarak doldurulduğu checkerboard oluşturma dahil çeşitli görüntü oluşturma teknikleri kullanır ve diğer şeyleri yumuşatmak için kenar yumuşatma algoritmaları kullanır.

4K uzmanları Devil May Cry 5’in Xbox One X ve PC’de nasıl performans göstereceğini bilmek isteyeceklerdir. Her ikisinde de 60Kps’de 4K’ya ulaşmasını bekliyorlar. PC için nelere ihtiyaç olduğunu merak ediyorsanız, Devil May Cry 5 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz.