Dirt Rally 2.0 Duyuruldu

Dirt Rally 2.0 Duyuruldu

Dirt Rally 2.0

Codemasters, Dirt Rally 2.0‘ın geliştirildiğini açıkladı ve gelecek sene Şubat ayında tam sürüm olarak lanse edilecek.

Görüntüleyebileceğiniz duyuru fragmanı, çeşitli güzel ortamlarda ve kıvrımlı pistlerde tekerlekleri çarpıştıran bir grup uygun çamurlu aracı gösterir.

Yine de Codies, oyunun kendisi hakkında çok fazla ayrıntı sunmadı. Ancak stüdyo, Dirt Rally 2.0’ın “Dünya çapında altı ralli yeri” içereceğini ve oyuncuların “inanılmaz el yapımı sahneler” üzerine çeşitli şekillerde hem modern hem de tarihi ralli arabaları alabileceklerini belirtti.

Codies, hangi konumların kullanılabileceğini belirtmedi, ancak galerideki resimlerin bir kısmı “Arjantin” olarak etiketlendi. Aynı zamanda bu, FIA Dünya Ralli Şampiyonu’nun resmi oyunu, bu yüzden oyunda yer alacak bazı oldukça otantik RallyX’in olmasını bekleyebilirsiniz.

Önceki DiRT oyunlarında daha hafif, daha fazla arcade formatı ile deney yaptıktan sonra, Codemasters’ın ilk DiRT Rally‘i bir simülatör tarzı yarışçıya dönüştürdüğünü gördük. DiRT Rally hızlıca zekice ve vahşi zorlu çoğunlukla, tavizsiz yoğunluğu nedeniyle bir yarışçıdan daha çok bir araç korku oyunu gibi hissettirerek adını duyurdu.

Şu anki en belirgin fark, DiRT Rally 2.0’ın tam, çoklu platform sürümü olarak piyasaya sürülmesi iken, orijinalin ilk başta sadece bir PC, Erken Erişim başlığı olmasıydı. Açıkça, ilk oyunun başarısı, Codemasters’ın daha saf bir toparlanma deneyimine olan güvenini geri getirdi.

DiRT Rally 26 Şubat 2019’da çıkacak. Bazı görüntüleri inceleyebilirsiniz.