Discord Artık PC Mağazasında Erken Erişim Oyunları Sunuyor

Discord Artık PC Mağazasında Erken Erişim Oyunları Sunuyor

Discord Erken Erişim Oyunları Sunuyor

Discord Erken Erişim Oyunları Sunuyor

Oyuncular için en popüler sohbet platformu Discord, şimdi erken erişim oyunları satacak ve Discord Mağazası’ndaki artan oyunların kataloğuna eklenecek. Erken erişim ilk olarak Steam tarafından popüler hale getirildi ve oyuncuların hala geliştirilmekte olan oyunları satın almalarına izin verir. Geliştiricilere değerli geri bildirimler verirken, oyuncuların oyunlara aylar veya hatta yıllar önce erişmelerini sağlar.

Bu modelde Ark: Survival Evolved, Conan Exiles ve hatta Fortnite gibi birçok oyun popüler hale getirildi. Lansmandaki erken erişim oyunları arasında; robotlar içeren Rocket League benzeri futbol oyunu Mad Machines, Discord’a özel olacak olan Jurassic Park Sims’i Parkasaurus, sandbox RPG Kynseed, birinci şahıs psikolojik korku oyunu Visage ve üçüncü şahıs yokuş aşağı bisiklet oyunu Descenders yer alıyor.

Discord mağazasını kısa süre önce geçen Ağustos ayında piyasaya sürdü ve PC video oyunu devi Steam’de direkt bir darbe vurdu. Discord Store, oyuncuları oyunlara “küratörlüğünü” veren Valve’in çevrimiçi pazarından farklılaştı. Ayrıca, Discord Nitro adında bir abonelik hizmeti de var; aylık 9.99 dolarlık abonelik ile bir oyun kütüphanesine erişilebilir. Ve Discord’un bir yıl içinde kullanıcı tabanını büyük ölçüde Twitch ve Fortnite sayesinde neredeyse üçe katlaması göz önüne alındığında oyun satışlarının büyüdükçe platformda artması muhtemeldir.

Discord İndir