Dishonored 2 Sistem Gereksinimleri

Dishonored 2 Sistem Gereksinimleri

Dishonored 2

Dishonored 2

Dishonored 2 Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera gizlilik video oyunudur. 2012’deki Dishonored oyununun devamı olan oyun, 11 Kasım 2016’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyun kurgusal Karnaca şehrinde gerçekleşir. İmparatoriçe Emily Kaldwin cadı Delilah Copperspoon tarafından görevlendirildikten sonra oyuncu, Emily’yi ya da Kraliyet Koruyucusu’nu ve babası Corvo Attano’yu tahtını geri almaya teşebbüs ederken oynamayı seçebilir. Hem Emily hem de Corvo kendi doğaüstü yeteneklerini kullanıyorlar, ancak oyuncu alternatif olarak bu yetenekleri tamamen kaybetmeye karar verebilir. Bir sandbox ortamında gizlilikten amaca yönelik şiddetli çatışmalara, görevleri tamamlamak için birçok yol var.

Yan görevler; ölümcül olmayan yaklaşımlardır. Ana göreve gitmek için yollar ve alternatif suikast yöntemlerini açığa çıkarır. Her iki karakterde kılıçlar, tabancalar, yaylar, geri çekilebilir bir bıçak, el bombası ve mayınlar vardır. Hepsi de yükseltilebilir. Yükseltmeler, seviyeler boyunca bulunan karaborsalarda satın alınabilir ve seviyeler boyunca dağılmış olan planlar yeni potansiyel yükseltmelerin kilidini açar. Bu yükseltmeleri satın almak için coin gereklidir, ki bu yine bir seviyenin tamamında bulunabilir veya diğer koleksiyonlardan elde edilebilir, resimler çalmak gibi. Oyuncular gizlice oynanış şeklini seçebilir ve oyunu kimseyi öldürmeden bitirebilirler. Sağlık iksiri ve gıda sarf malzemeleri sağlığını koruyacak, doğaüstü güç iksiri ise doğaüstü güç ikmali yapacaktır.

Dishonored 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya daha iyisi
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB veya daha iyisi
 – Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 veya daha iyisi
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB veya daha iyisi
 – Depolama: 60 GB kullanılabilir alan