Distraint: Deluxe Edition Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Distraint: Deluxe Edition Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Distraint: Deluxe Edition Ücretsiz

Distraint: Deluxe Edition Ücretsiz

Bir oyuncu PC’niz varsa, şu anda Steam‘i açmak isteyebilirsiniz. Çünkü Distraint: Deluxe Edition‘ı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Teklif sadece sınırlı bir süre için kullanılabilir, bu yüzden fazla beklemeyin ve bu oyunu kaçırmayın. Hesabınıza ekledikten sonra sonsuza dek sizin olacaktır. Büyük ihtimalle geliştirici 13 Kasım’da çıkcak olan Distraint 2 oyunu için heyecan oluşturmak istiyor.

Bir “psikolojik korku macerası” olarak ilan edilen Distraint, sizi evindeki insanları evden çıkarmak olan Price adlı bir adamın rolüne sokar. Yine de kötü bir adam değildir ve eylemleri vicdanlarına ağır basar ve bazı hafif dehşet verici hayallerle sonuçlanır. Oyun, hikaye boyunca ilerlemek için bulmacaları çözmeyi içerir.

2015 yılı sonuna doğru yayına girdiğinde, Steam kullanıcıları oyunu çok olumlu bir şekilde değerlendirerek “çok olumlu” bir derece puanlaması verdiler.

Geliştirici Jesse Makkonen, Distraint 2’nin ilk oyunun kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Steam açıklamasına göre, “Bu umut geri yükleme ve amacınızı bulma hakkında bir uğursuz hikaye.” şeklinde. Distraint oyunu denemekle ilgileniyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı kullaranarak oyunu indirebilirsiniz.

Distraint İndir