Division 2 Beta Ön Yüklemesi Artık Kullanılabilir

Division 2 Beta Ön Yüklemesi Artık Kullanılabilir

Division 2 Beta Ön Yüklemesi

Division 2 Beta Ön Yüklemesi

Ubisoft bu hafta sonu The Division 2 için beta testini başlatmaya hazırlanıyor ve şimdi ön yüklemeye başlayabilirsiniz. Beta, 7 Şubat’ta başlayacak. Ön yükleme işlemi bu noktadan 24 saat öncesinden başladı.

Bu özel bir beta sürüm olduğundan, iki yoldan biriyle erişebilirsiniz. İlki, oyunu basitçe ön sipariş etmektir. Dijital ön siparişler keysiz olarak otomatik erişim sağlanacaktır. Xbox One veya PS4’teki kitaplığınıza eklemek için manuel bağlantılar da kullanabilirsiniz. Perakende ön siparişleri, resmi site aracılığıyla kullanılabilecek ve size bir key verecek olan benzersiz bir kodla gelir. Epic Games Store’daki dijital ön siparişlerin keylerini Epic’in e-postayla teslim edeceğini unutmayın.

Diğer giriş yöntemi ise resmi siteye kaydolmak ve rastgele seçilmeyi ummaktır. Seçilirseniz, e-posta yoluyla bir erişim keyi alırsınız ve ardından ön siparişle aynı yöntemle kullanırsınız. Kayıt olmak için buraya gidebilirsiniz.

Beta, iki ana görevi, beş yan görevi ve diğer açık dünya etkinliklerini içerecek. Ayrıca üç yeni Dark Zones’dan birine girebilirsiniz. Son oyun içeriğinin bir parçası olan istila edilmiş bir görev, 8 Şubat’ta başlayacak. Oyuncular seviye 30’a çıkabilir.