Division 2 Güncellemesi Bölüm 1’i Herkes için Kullanılabilir Yapıyor

Division 2 Güncellemesi Bölüm 1’i Herkes için Kullanılabilir Yapıyor

Division 2 Güncellemesi

Division 2 Güncellemesi

Ubsioft‘un E3 2019 basın toplantısı sırasında The Division 2‘nin yeni Expeditions özelliğine tanıtıldı. Episode 1: DC Outskirts – Expeditions adlı üç bölümden oluşan bir serinin ilki, Year One Pass’a sahip olanlar için geçen hafta yayınlandı. Şimdi Ubisoft, Episode 1‘in tüm The Division 2 sahiplerine açık olduğunu duyurdu.

Episode 1 (Bölüm 1), iki yeni ana görev ve haftalık keşif odaklı challenges görevleri ortaya çıkaran yeni bir Expeditions deneyimi ekler. İki yeni yere seyahat edeceksiniz: Manning National Zoo ve Camp White Oak. Birincisi sizi “Outcasts’ın lideriyle yüzleşmek için 11 farklı biyom keşfetmeye” gönderirken, ikincisi ise sizi “bir hain avına” çıkartacak. Ayrıca “kayıp bir konvoyun akibetini ortaya çıkarmak için bulmacaları keşfederek, araştırarak ve çözerek” ödüller kazanabileceğiniz Kenly College’a da gideceksiniz.

Bir basın açıklamasına göre, Bölüm 1‘in bu geniş çaplı lansmanı bir bakım paketi ile birlikte geliyor. Şu andan 13 Ağustos Salı gününe kadar ücretsiz olarak sunulacak bakım paketi, üç parça ekipman ve daha fazlasını içeriyor. İçeriğin ne olduğu netleştirilmedi, ama posta kutunuza girerek pakete erişebilirsiniz.

Expeditions, haftalık yayınlanan üç farklı kanala bölünmüş ücretsiz etkinliklerdir. Sizi Kenly College’a götüren ilki, yeni bir egzotik silah (Diamondback Rifle), egzotik donanım (BTSU Datagloves) ve iki silah (Stoner LMB ve Carbine 7) içeren özel bir hazine odasına erişmenizi sağlayacak.