Donanım mı fonksiyonellik mi? Predator’le oyun tutkunları hiçbirinden vazgeçmek zorunda değil

Donanım mı fonksiyonellik mi? Predator’le oyun tutkunları hiçbirinden vazgeçmek zorunda değil

 

 

Oyunların heyecanını sonuna kadar hissederek bu dünyanın bir parçası olmak, her yaştan ve her seviyeden oyun severin tutkusu. Aksiyonun tadını çıkarabilmek için ise en iyi donanımlara sahip olmayı istemek kadar doğal bir şey yok. Oyun severleri yakından ilgilendiren ve türü ne olursa olsun her oyun için en iyi deneyimi ve en ideal donanımı oluşturmayı hedefleyen Acer’ın oyun markası Predator, bir oyuncunun bilgisayar seçiminde dikkat etmesi gereken en kritik detayları kullanıcılara sunuyor.

En hararetli anlarda en iyi soğutma performansı

Günümüzün yüksek konfigürasyon gerektiren AAA oyunlarda en yüksek performansı almak isteyen oyuncular, iyi donanımlara ihtiyaç duyduklarını bilir. Fakat yüksek performansı mümkün kılmak için bu donanımı hakkıyla soğutabilecek bir termal tasarım da şart. Predator Helios 300, özel tasarımlı bir soğutma sistemini kullanıyor. Hava akımını artırıp gürültüyü azaltmayı hedefleyen Acer’ın 4’üncü nesil AeroBlade 3D fanlarına sahip cihaz, en yüksek performansla çalışan cihazı serin tutmayı başarıyor. Kenarları tırtıklı olarak tasarlanan 0,1 mm inceliğindeki yeni fan kanatlarına sahip son nesil fanlarda, üst ve alt tarafta kanatçıklara yer verilirken her kanadın iç kısmında da kavisli bir bölüm bulunuyor ve bu tasarım sayesinde de tüm sistemin yüzde 45 oranında daha fazla hava akımı elde etmesi sağlanmış oluyor.

Tüm kontrol tek tuşla elinizde: Hız aşırtma için Turbo tuşu

Oyun bilgisayarlarının tasarım bakımından farklı ve agresif bir çizgide olması, estetik olarak etkileyici olabilir. Fakat gerçekten iyi bir donanımın tamamlayıcı özellikleri arasında tasarımın önemi, estetik kaygılardan çok daha ötede olmalı. Aksine, özellikle de klavye tasarımındaki fonksiyonellik, hızlı ve daha aktif olmak isteyen oyun severler için çok şey ifade ediyor. Predator Helios 300’ün klavyede bulunan Turbo ve PredatorSense tuşları, oyunculara kullanım kolaylığı sağlamak ve ihtiyaç duyacakları özellikleri basit bir parmak hareketiyle ulaştırmak üzere tasarlandı. Turbo tuşu tek dokunuşla hız aşırtmayı mümkün kılarken, PredatorSense ise oyuncuların RGB aydınlatma seçeneklerinden fan hızına ve sistemin durumuna kadar tüm kontrolleri, takibi son derece kolay bir arayüzle oyuncuların karşısına getiriyor. Bu arayüz üzerinden oynanan oyuna göre ayar yapıldığında sistem, kullanıcının açtığı oyuna göre ayarları otomatik olarak belirliyor.

Gerçekçi ses deneyimi ile hikayenin içine ışınlan

Hikayeye eşlik eden müzikler veya aksiyon sahnelerinin etkileyici gürültüleriyle birlikte oyun deneyiminde sonraki seviyeye geçmek ve yaşanan keyfi iki katına çıkarmak, yüksek kaliteli bir ses performansı elde edebilmekten geçiyor. Waves MaxxAudio ile ses performansında çıtayı yukarılara taşıyan Helios 300’de, çok daha gerçekçi ve güçlü ses üretimi için pek çok iyileştirme sağlanıyor. Waves Nx özelliği ise üç boyutlu bir dinleme deneyimiyle kullanıcıları saran bir oyun deneyimi yaşatıyor. 

Gecikme ve kesinti olmadan mücadeleye devam

Online oyunların, minimum gecikmeyi dahi kaldırmayacak kadar hızlı olmayı gerektirdiği bir gerçek. Hızlı ve atik olanın kazandığı bu camiada kullanıcıların internet servis sağlayıcıların sunduğu hizmet bir yana; sahip olunan donanımın da hızlı ve kesintisiz bir ağ bağlantısını garantilemesi, işin olmazsa olmazlarından biri. Predator Helios 300’de düşük gecikme süresi ve güvenilir bağlantıyı sağlamak için kullanılan Killer DoubleShot™ Pro, hızlı ve kesintisiz ağ bağlantısı sunuyor. Killer Ethernet ve Wi-Fi çözümleri bulunan sistemlerde bu özellik, en hızlı ağ bağlantısı (Ethernet veya kablosuz) seçilerek ve yüksek öncelikli tüm trafik bu arayüz üzerinden iletilerek sağlanıyor.

Red Dot Ödülüne layık görülen ilk oyun markası olarak öne çıkan Predator, hem çarpıcı tasarım anlayışı hem de oyuncuların en iyi deneyimi yaşayabilmesini mümkün kılmak için sunulan teknik özellikleri ile fonksiyonelliğinin yanına güçlü performansı da ekliyor. Daha fazla bilgi edinmek için Predator sayfasına gidebilir; özel içeriklere ulaşmak için Predator’ün Facebook ve Instagram sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.