Doom Eternal Nintendo Switch için Onaylandı

Doom Eternal Nintendo Switch için Onaylandı

Doom Eternal Nintendo Switch

Doom Eternal Nintendo Switch

Bethesda QuakeCon 2018 açılışında ilk Doom Eternal oynanışını gösterdi. 2016’daki oyunu oynadıysanız beklediğiniz gibi hızlı, çılgın ve kanlı. Yayıncı sahnede bahsetmedi. Ancak resmi Doom Twitter hesabı sunumdan kısa bir süre sonra tweet attı; Doom Eternal Nintendo Switch‘e de geliyor.

PS4, Xbox One ve PC için zaten onaylanmıştı. Şu anda Doom Eternal’ı bu platformlarda ön sipariş verebilirsiniz. Nintendo Switch’e geldiği haberleri de Bethesda’nın henüz onaylamadığı bir şey.

Tamamen beklenmedik bir şey değil. Bethesda, geliştirme stüdyosu Panic Button Games Nintendo Switch’e Doom ve Wolfenstein II: The New Colossus‘u getirdi. Panic Button’unun dilinden atılan tweet herhangi bir gösterge ise, aynı şirket aynı zamanda Doom Eternal’ın Switch versiyonunu da ele alıyor diyebiliriz.

Bethesda, Doom Eternal’ın herhangi bir versiyonu için belirli bir çıkış tarihi açıklamadı; Tüm bildiğimiz 2019’da bir zamanlar geleceği. Switch versiyonunun diğer versiyonlarla aynı günde çıkıp çıkmayacağı açık değildir. Wolfenstein II‘nin Switch versiyonu, diğer platformların çıkışından sekiz ay sonra gelmişti.