Dördüncü Büyük Kripto Para Birimi Ripple’da Önemli Gelişme

Dördüncü Büyük Kripto Para Birimi Ripple’da Önemli Gelişme

Ripple

Ripple

RIPPLE BİR DOLARI GEÇTİ

Kripto para birimi oyununda Bitcoin hepsine hükmediyor gibi görünebilir, ancak diğer kriptolar da başarı buluyor. Dördüncü en büyük kripto para birimi yeni bir gelişme yaşadı. – Ripple ilk kez bir doları geçti.

CoinMarketCap verilerine göre, Ripple’in XRP simgesinin fiyatı 22 Aralık tarihinde 1,37 dolara yükseldi. 

Bir doların üstüne yükselme, özellikle Bitcoin‘in 15.140 dolar olması ile karşılaştırıldığında büyük bir şey gibi gözükmeyebilir. Ancak, Bitcoin’in önemli bir meteorik yılı olduğu halde, Ripple ve XRP simgesinin başarısı hem etkileyici hem de önemli.

KRİPTO İLERLEME

CoinDesk‘e göre, bu son fiyat artışları özellikle Asya’daki pazarlar tarafından yönlendiriliyor gibi görünüyor. Güney Koreli Bithumb borsasında, işlem hacimleri Ripple‘in dalgalanmasını çevreleyen 24 saat içinde neredeyse yüzde 25 oranında arttı. Buna ek olarak, Hong Kong merkezli bir borsa olan Bitfinex, ticaret hacimlerinin yüzde 10’dan fazla büyüdüğünü gördü.

Ripple’in yakın zamandaki başarısı, onu şifreleme piyasasında daha ciddi bir rakip haline getirdi. Piyasa değeri bakımından gün geçtikçe geride kalmasına rağmen değer ve popülaritede başarı göstermeye devam edebildi. Buna ek olarak, Ripple’in piyasa değeri 41 milyar dolar seviyesinde ve bu da rekor seviyede.

Ripple’in başarısı tüm kripto para birimleri ve kripto geleceği için bir başarıdır.  Başlangıçta Bitcoin’e şüphe eden pek çok kişi, kripto pazarında ve yatırımcılar için sadece para kazanmanın gerçek potansiyeline değil, gelecekte finanslarımızın bir blok zincirinde çalışması halinde, devrim işlemlerine değer veriyor.

Ripple ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isterseniz ”Ripple Nasıl Alınır” isimli makalemize göz atabilirsiniz.

Ayrıca işlemleriniz için binance.com adresinden yararlanabilirsiniz.

Güncel Coin Fiyatları için websitesine bakabilirsiniz.

Kaynak: 1