Dota 2 Sıralamalı Karşılaşmalarda Telefon Numarası Gerekecek

Dota 2 Sıralamalı Karşılaşmalarda Telefon Numarası Gerekecek

Dota 2’de sıralamalı karşılaşmaları oynamayı seviyor musunuz? Bir telefon numarası hazırlasanız iyi olur, çünkü o olmadan artık oynayamayacaksınız. Valve bir blog yazısında, sıralamalı karşılaşmaları oynamak isteyen tüm oyuncuların kendine özgü bir telefon numarası kaydettirmesini istediğini duyurdu.

Valve sıralamada birden fazla hesapla bulunan kullanıcı sayısını tüm yetenek kademelerinde karşılaşmaları olumsuz etkilediği gerekçesiyle azaltmak için bu zorunluluğu ekledi. Sıralanan her bir hesap için benzersiz bir telefon numarası istemek, belirgin sayıda oyuncu bunu yapmasını engelleyerek birincil hesaplarını kullanan oyuncuların olumlu yönde etkilenmesine neden olmakta.

Bu haber sizi üzdüyse ve Valve’in yeni kuralına uymayı reddediyorsanız, o zaman bilmenizi isteriz ki 4 Mayıs’a kadar hala tüm sıralamalı karşılaşmalardan zevk alabilirsiniz. Bundan sonra, benzersiz bir telefon numarası olmayan hesaplar, sıralı karşılaşmalara katılmaya uygun olmayacaktır.

Valve’nin yaptığı bu değişiklik aynı şekilde telefonla kayıt olduğunda daha yüksek kalitede karşılaşma imkanı sunan CS:GO Prime Karşılaşmalarına yaptığına benzer. Bununla birlikte, bu oyunda, normal sıralama oyununa telefon numarası olmadan hala erişilebiliyor.

Kayıttan sonra Dota 2 hesabınızdan bir numarayı kaldırmak, yanı sıra birkaç kuralıda getirmekte. Hemen yeni bir numara ekleyebilirsiniz, ancak kaldırılan numara üç ay boyunca kullanılamaz. Valve, bunun birinin bir numarayı kaldırmasını ve hemen diğer hesabı ile kaydetmesini önlemek için olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Valve, çevrimiçi servislerden numara kayıt edilmesine izin vermiyor. Bu, muhtemelen Google Voice numaranızı kullanamayacağınız anlamına geliyor.

Blogta paylaşılan ve çeşitli diğer değişikliklerden de bahseden tam yazıyı buradan okuyabilirsiniz.