Dota Underlords Açık Beta Steam ve Mobile’da Çıktı

Dota Underlords Açık Beta Steam ve Mobile’da Çıktı

Dota Underlords Açık Beta

Dota Underlords Açık Beta

Valve’ın Dota 2 için Dota Auto Chess modundaki bağımsız çalışması Dota Underlords şimdi Steam’de ve ücretsiz. Valve oyunun, düzenli aralıklarla eklenen yeni özelliklerle, “birkaç ay” Erken Erişim’de kalmasını beklediğini söyledi.

Öne çıkan özellikler:

Aralarından seçim yapabileceğiniz Dört Underlords. Oyun tarzınıza uyan, sürekli genişleyen kadromuzdan bir Underlord persona seçin. Eşsiz oynanışı etkileyen değişikliklerle, herkes için bir Underlord var.

Sıralanan Eşleştirme. Herkes alttan başlıyor, ancak diğer Underlords’a karşı oynayarak rütbelere tırmanacak ve White Spire’ı yöneten doğru kişi olduğunuzu kanıtlayacaksınız.

Battle Pass. Bu, Dota Underlords deneyiminde ilerlemenizi sağlayacak, kozmetik ürünleri, özel board’ları ve diğer birçok yeni özelliği sunacak.

Sezonluk Rotasyonlar. Her sezon, Dota Underlords’ın sürekli gelişen dünyasını şekillendirecek yeni ilavelere yer açmak için belirli Kahramanlara, Eşyalar’a ve İttifaklara elveda diyeceğiz.

Turnuva Hazırlama. Kendi özel lobilerini ve maçlarını oluştur, sonra seyircileri izlemeye davet et.

Dota Underlords’ın ilk sezonunun başlamasından önce günlük challenges, seviyeler ve ödüller, kişiselleştirilebilir pankartlar, “diğer yetenekler,” yeniden oynatma özelliği ve çevrimdışı oyun da eklenecek.

Tüm bu ek özelliklerde bile Valve, Dota Underlords’un olduğu gibi “çok oynanabilir” olduğunu, Steam ve mobil sürümleri arasında çapraz oynama olduğunu (Android ve iOS‘ta da mevcut) söyledi.

Valve, “Valve’ın süper hızlı ağı sizi bir anda heyecanlandırır. Diğer oyunculara karşı çok oyunculu maçlar oynayın, arkadaşlarınızla parti yapın ya da farklı bot seviyelerine ve oyun stillerine karşı solo oynayın.” dedi.

Dota Underlords ücretsizdir ve öyle kalacaktır. Ama çalışmalar arasında bir Battlepass olacaktır. Mobil versiyonlar için detaylar ve indirme linkleri underlords.com adresinde buradan bulunabilir.