eFootball PES 2020 Lite Steam’de Ücretsiz

eFootball PES 2020 Lite Steam’de Ücretsiz

  Konami günümüzün en popüler futbol oyunlarından biri olan eFootball PES 2020’nin Lite versiyonunu oyun severler için ücretsiz olarak Steam’den indirerek oynama fırsatı sundu. Bu yıl farklı bir yaklaşım sergileyen Konami oyuncuların büyük ilgisinin olduğu PES serisine Lite versiyonu getirerek oyun severlere PES deneyimini ücretsiz olarak sunmaya başladı. Lite sürüm normal eFootball PES 2020’nin daha sadeleştirilmiş bir versiyonu. Fakat bu sadeleştirmeler oyunun genel mekaniğini etkilemeyecek düzeyde. Sadece oyundaki genel görünüm ve modlarda çok büyük olmayan farklılıklar var.

  Yapılan açıklamalarda, oyun severleri bir hayli heyecanlandırmıştı. Çünkü Konami her zaman yaptığı şeyin aksine bu yıl farklı bir durum sergileyerek oyun severler için eFootball PES 2020’nin Lite versiyonunu çıkararak ücretsiz olarak sundu. İndirmek isteyen oyun severler zaman zaman bir kaç maç yaparak vakit öldürmek için Pro Evulation Soccer 2020’nin sadeleştirilmiş hali olan Lite sürümünü tercih edip PES 2020 deneyimini tadabilirler.

  

eFootball PES 2020 Lite, 4 farklı oyun modu ile geliyor

eFootball PES 2020 Lite,  4 farklı oyun modu ile geliyor

  eFootball PES 2020’nin Lite sürümü, 4 farklı mod ile geliyor. Gelecek olan bu modlar “Kick Off”, “myClub”, “eFootball” ve “Edit Mode” olarak sunulacak. Oyuncular eFootball PES 2020’nin Kick Off modunda çevrimdışı ve yerel maçları yapabilecekler. Aynı zamanda bu mod  CO-OP ve antrenman yapılmasına da olanak sağlıyor. 

   Bu oyuna sahip olup çevrim dışı veya yerel oyunlar oynamak isterseniz  takımlardan sadece FC Bayern München,  Vasco da Gama, Colo-Colo, Arsenal, Sao Paulo, Palmeiras, FC Barcelona, Korintliler, Juventus, Boca Juniors, Flamengo, River Plate ve ​​Manchester United’ı kullanma imkanınız var. Eğer oyunla ilgili bir takıntınız yoksa ve arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, oyunun tam sürümü yerine Lite sürümünü tercih edebilirsiniz. eFootball PES 2020 Lite için hazırlanan trailerı aşağıdan izleyebilirsiniz. www.gamer.com.tr ailesi olarak keyifli seyirler dileriz.

eFootball PES 2020 Lite – Launch Trailer