Ekim 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ekim 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ekim ayı hızla yaklaşırken Sony, PlayStation Plus abonelerinin yılın en iyi ayı boyunca ücretsiz oyunlar indireceğini duyurdu. Yani, daha fazla telaş olmadan, 2 Ekim ile 5 Kasım arasında ücretsiz olarak sunulacak PS4, PS3 ve PS Vita oyunlarını indirin.

Her zamanki gibi, her konsol için iki oyun ücretsiz olacak, ancak Cross-Play sayesinde, bunların beşini PS4’te oynayabilirsiniz. Friday the 13th: The Game ekim ayı PS4 teklifi için uygun oyundur. Bir oyuncunun hayatları ile kaçmaya çalıştığı bir grup olarak maskeli katil Jason Voorhees’i kontrol ettiği asimetrik bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur. OlliOlli’nin yapımcılarından yeni bir online multiplayer oyunu olan Laser League, Ekim ayında PS4’te de ücretsiz.

PS3 üzerinde, Plus üyeleri muhteşem bulmaca oyunu The Bridge‘i (PS4’te de oynanabilir) ve trippy türü ezici Master Reboot‘u indirebilirler. PS Vita sahipleri yan kaydırma twin-stick nişancı Rocketbirds 2: Evolution ve retro tarzı bilim-kurgu macera oyunu 2064: Read Only Memories‘e sahip olabilirler. Her iki Vita oyunu da PS4 ile Cross-Play’i destekliyor.

Bu yeterli değilse, PS4 oyunu Knowledge is Power, PS Plus aboneleri için ücretsiz olmaya devam ediyor. Akıllı telefonlarını denetleyici olarak kullanabilen altı oyuncuya kadar destekleyen çok oyunculu bir trivia oyunu.

Ekim 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Friday the 13th: The Game
 – Laser League
 – The Bridge (ayrıca PS3 ve Vita)
 – Rocketbirds 2: Evolution (ayrıca Vita)
 – 2064: Read Only Memories (ayrıca Vita)

PS3
 – Master Reboot
 – The Bridge (ayrıca PS4 ve Vita)

PS Vita
 – Rocketbirds 2: Evolution (ayrıca PS4)
 – 2064: Read Only Memories (ayrıca PS4)
 – The Bridge (ayrıca PS3 ve PS4)