eMilli Takım Seçmeleri Başlıyor

eMilli Takım Seçmeleri Başlıyor

eMilli Takım Seçmeleri Başlıyor

 

Ülkemizi FIFA (EA Sports) ve Pro Evolution Soccer (Konami) video futbol oyunları platformlarında temsil edecek ve Milli formayı e-futbol alanında giymeye hak kazanacak oyuncularımızın belirleneceği eMilli Takım seçmeleri başlıyor.

 

2020-2021 sezonunda FIFA'nın düzenleyeceği eNations Cup ve UEFA'nın düzenleyeceği eEuro 2020 turnuvalarında ülkemizi temsil edecek olan eMilli Takımımızda yer almaya hak kazanacak oyuncular, Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği seçmelerle belirlenecek.

 

Türkiye'de ikamet eden ve bahsi geçen video futbol oyunlarında kendine güvenen herkesin katılım sağlayabileceği seçmelerin kayıtları https://battlefy.com/emillitakım adresi üzerinden başlıyor.

 

İki aşamalı olarak planlanan seçmeler çeyrek final seviyesine kadar tek maç usulü elemelerle yapılacaktır. Çeyrek final, yarı ve final turları ise çoklu maçlar üzerinden organize edilecek ve ülkemizi 2020-2021 sezonunda, eMilli Takım seviyesinde temsil edecek oyuncularımız belli olacaktır.

 

Seçmelere katılmak isteyen oyuncuların, kayıtları https://battlefy.com/emillitakım web sitesinden toplanacak ve her katılımcı turnuva ağacındaki rakibiyle eşleşerek elemelere katılacaktır.

 

Düzenlenen seçmeler sonucunda, FIFA (EA Sports) ve Pro Evolution Soccer(Konami) oyunlarının her biri için, 4'er efutbolcu Türkiye'yi efutbol alanında temsil etme hakkı kazanacaktır.

 

FIFA eMilli Takımımız eNations Cup grup elemelerinde başarılı olduğu takdirde Danimarka'da düzenlenecek finallere katılmaya hak kazanacaktır. Aynı şekilde Pro Evolution Soccer eMilli Takımımız; eEuro 2020 grup elemelerinde başarılı olursa, ülkemizi İngiltere'de düzenlenecek turnuvada temsil etme gururunu yaşayacaktır.