En çok hasılat yapan android oyunlar

En çok hasılat yapan android oyunlar

Clash of Clans

SUPERCELL adlı finlandiya da bulunan yapımcının geliştirdiği bir oyun olan Clash of Clans uzun zamandan beri Google Play’ de en çok hasılat yapan android oyunlar arasında listenin başını çekiyor.

Adı üstünde “Clash of Clans” yani  klanların çatışması anlamına gelen oyunda kendimize ait küçük bir köyle başlayarak köyümüzü diğer köylerin işgalinde korumaya çalışıyoruz ve kendi köyümüzü müdafa edecek toplar kaynaklar elde etmeye uğraşıyoruz zamanla köyümüzü büyüterek güçlü bir köy haline gelmek için çabalıyoruz.

Google Play’ de şu an 100 milyon indirmesi bulunan Clash of Clans’ ı ücretsiz olarak indirebilir ve arkadaşlarınızın köylerine saldırabilirsiniz :).

Clash of Clans

Clash Royal

Yine SUPERCELL’ in ofisincen çıkan bir oyun olan Clas Royal de  uzun zamandan beri en çok hasılat yapan android oyunlar listesinde 2. sırada bulunuyor.

Clash Royale oyununda rakiple gerçek zamanlı olarak bir savaş alanında birbirinizi yenmeye çalışıyorsunuz . Oyuna asker çıkartmaya başladığınız an başlıyorsunuz her askerin bir iksir maliyeti olduğu için çıkan her asker iksir maliyeti kadar iksirinizden azalıyor. Başlangıçta her iki tarafında 3 adet kulesi bulunuyor bu kulelerden en fazla yıkan taraf kazanıyor.

Dipnot: Finlandiya’ da 4 milyon dolara kurulan SUPECELL 2015 yazında 10.2 milyar dolara TENCENT isimli bir şirket tarafından satın alındı.

Clash Royal

Mobile Strike

Epic War’ ın yapımcısı olduğu Mobile Strike oyunu en çok hasılat yapan android oyunlar arasında 3.sırada yer alıyor. Oyunda kendi savaş üssümüzü kurup modern savaş ekipmanlarıyla güçlendirerek askerlerimizi yaratıp rakiplerimiz üzerinde üstünlük kurmaya çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda ittifakların içine girerek daha büyük savaşlar içinde yer alıyoruz.

Reklamlarında Arnold Schwarzenegger’ in oynadığı 50 milyon indirmeye sahip Mobile Strike oyununu ücretsiz olarak Google Play Store’ dan indirebilirsiniz

Mobile Strike

The Last Empire War Z

im30.net tarafından geliştirilen oyun en çok hasılat yapan android oyunlar listesinde 4. sırada yer alıyor. Oyunda amacımız bölgemizi zombilerden korumak. Oyunda asker eğitim yerleri oluşturuyor askerlerimiz eğitiyoruz. Seviye yükseldikçe bölgemize saldıran zombilerin zorluğu da artıyor

Google Play’ de 10 milyon indirmeye sahip olan Last Empire War Z oyununu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz

The Last Empire War Z

Game of War- Fire Age

Machine Zone, Inc. isimli yapımcının oyunu olan Game of  War- Fire Age en çok hasılat yapan oyunlar arasında 5. sırada yer alıyor. Bir çok  oyun severinde strateji oyun denilince aklına ilk gelen oyun olan Age of Empires tarjında oyunların mobildeki hali olan Game of War oyunu trailerlarında Kate Upton ve Mariah Carey gibi ünlüleri oynatmasıyla adından çokça söz ettirdi.

Google Play’ de 50 milyon indirme sayısı bulunan Game of War – Fire Age oyununu ücretsiz olarak Google Playden indirebilirsiniz

Game of War- Fire Age