En Çok Satan Oyunlar – 2019 Mart 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – 2019 Mart 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Devil May Cry 5, ilk haftasında en üst sıralarda yer alarak İngiltere fiziksel satış tablosunda güçlü bir başlangıç yaptı. 9 Mart’ta sona eren hafta için satış takipçisi Chart-Track, Capcom’un hack-and-slash oyununun 1. sırada yer aldığını söyledi.

Devil May Cry 5’in altında, Red Dead Redemption 2 haftayı 2. sırada bitirdi. Mario Kart 8 Deluxe 3. sıraya yükseldi. Haftanın diğer yeni girişi ise, Square Enix’in Left Alive oyunu 39. sıradan listeye giriş yaptı.

Haftanın ilk sırasındaki oyundan biraz daha bahsedecek olursak; DMC5 selefinin stilistik ve mekanik kahramanlığı üzerinde adeta büyüyor. Her şeyden önce geleneğe bağlı kalarak, yol boyunca yeni ve iddialı yeni fikirlerin peşine düşmekle birlikte, çoğunlukla serinin karmaşık mücadele sistemlerine ve yapmacık kabadayılıklara odaklanmasını sürdürüyor. Hikaye yeteneklerinizi geliştirirken sürekli ilginizi çeken karizmatik bir cazibe yayıyor. DMC5, serinin en uzun süredir devam eden geleneklerinden ödün vermeden hala mükemmel ve yaratıcı olabileceğini kanıtlıyor.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Devil May Cry 5
02. Red Dead Redemption 2
03. Mario Kart 8 Deluxe
04. Anthem
05. FIFA 19
06. Far Cry: New Dawn
07. The Lego Movie 2 Video Game
08. Super Smash Bros. Ultimate
09. Metro: Exodus
10. Grand Theft Auto V