En İyi 10 Anime Oyunu 2022

En İyi 10 Anime Oyunu 2022

Japon filmlerinden, dizilerinden ve mangalarından ilham alan tonlarca PC oyunu var. İster sadist bir uzaktan kumandalı ayı ile bir okulda kapana kısılmış olun, ister kendinizi dev bir insansı canavardan koruyun, ister Dark Side kitap kulübüne katılın, PC'de bu tür anime oyunlarından çok sayıda var. 

Bu liste, özellikle farklı Japon anime uyarlamalarını takip ediyorsanız, ancak cüzdanınızın oyunun A dereceli versiyonunu kaldırabileceğini düşünmüyorsanız, size daha yardımcı olacaktır. Sandbox MMO Archeage ve Dark Visual Novel Doki Doki Edebiyat Kulübü! Ücretli oyunlar kadar ayrıntılı ücretsiz anime oyunlarımızın bir parçasıdır. İşte karşınızda en iyi 10 anime oyunu:

10- BLADE SOUL

Blade Soul, teması Çin mitolojisi ve arka planda muhteşem bir fantezi dünyası olan bir savaş MMORPG'sidir. Kaba kuvvete odaklanmak yerine, güç istatistikleri ve iyileştirilmiş zamanlama, karşı ve kombo silahlar da dahil olmak üzere zarif dövüş sanatları hareketlerine odaklanıyor. “Windwalk”ın gücünü kullanarak, biraz havalı dövüş için kayabilir, zıplayabilir ve dövüşte atlayabilirsiniz ve dövüşmeyi seviyorsanız, oyunu PC'deki en iyi MMORPG'lerden biri yapabilirsiniz.

9- Attack on Titan 

Serinin başlangıcından bu yana, her oyun bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlanmıştır. Bazıları tarayıcı tabanlıdır ve bazıları 3DS sürümleridir. 18 Şubat'ta Japonya'da çıkış yapan Attack on Titan, bu sefer iddialı. PlayStation 4, PC ve Xbox One için mevcut olan oyun, Dynasty Warriors'tan tanıdığımız Koei Tecmo tarafından geliştirildi. Aaron'ın keşif gücüne katılması ile kuşatmanın tekrar gerçekleştiği zamanı anlatan Attack on Titan'ın yeni sezonu, oyuna ekstra paketler ekleyecek. 

8- Bleach: Soul Resurrección

Anime dünyasında Naruto kadar eski bir geçmişi olan Bleach, PlayStation 3'e özel olarak çıktı. Video oyununun hikaye modu da anime izleyenleri tatmin etmeyi vadediyor. Hikaye, Ichigo ve arkadaşlarının Orihime Inoue'yi kurtarmak için boşluğa gitmesiyle başlar ve Aizen ile Ichigo arasındaki savaşla biter. Arkadaşlarla oynanan rekabetçi bir modda Ishida'dan Kenpachi'ye 27 karakter arasından seçim yapma şansınız var. 

7- ARCHEAGE

Devasa kaleler inşa etme, yeni toprakları ele geçirme ve kıtalara yayılan uluslar  oluşturabilmenin yanı sıra, bu tarz şeyleri büyük savaşlarda savunmaya da hazır olmalısınız. PC için meydana getirilen bir çok anime oyununun aksine, yedi denizin dalgalarında gezinirken savaşabilir, daha değişik aktiviteler de yapabilirsiniz. Sıra dışı büyüklükteki okyanus haritasını geçerken içinizdeki Edward Kenway'i yönlendirecek, yan görevleri meydana getirecek ve ganimetleri ele geçireceksiniz. 

6- MAPLESTORY 2

Anime severler, bu büyüleyici MMO oyununu mutlaka denemeli. MapleStory 2, Koreli geliştirici Nexon tarafınca üretilen devasa, multiplayer bir devam oyunudur ve ihtiva ettiği yaratıcılık potansiyeli ile patlamaya hazırdır. Keşfedilecek ve savaşılacak birçok zengin, canlı ortamla, MapleStory 2 size eğlenceli bir zaman geçirecek. 

5- Afro Samurai

Afro Samurai, aynı adı taşıyan manga ve anime serilerine dayanan, PlayStation 3 ve Xbox 360 için bir aksiyon video oyunudur. Play dergisinin Şubat 2008 sayısında duyuruldu ve 27 Ocak 2009'da piyasaya sürülen Afro Samurai, müthiş savaş sahneleri ve bu sahneleri bütünleyen müzikleri ile oyunseverleri kendisine hayran bırakıyor. 

4- Dynasty Warriors: Gundam Reborn 

ilk olarak Japonya'da Gundam Musou olarak piyasaya sürülen, Gundam anime serisine dayanan 2007 video oyunudur. Omega Force tarafından geliştirilmiş ve Bandai Namco Games tarafından yayınlanmıştır. Oynanışı Koei'nin Dynasty Warriors ve Samurai Warriors serilerinden türetilmiş olan Dynasty Warriors: Gundam; PlayStation 2, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için yayınlandı. Robotların ön plana çıktığı oyunda insanlar robotları kontrol ediyor ve düşman ordularına karşı güçlerini birleştiriyorlar.  

3- Pokemon Masters EX

DeNA tarafından geliştirilen ve yayınlanan Android ve iOS için oynaması ücretsiz bir mobil oyun olan Pokémon Masters EX, 28 Ağustos 2019'da çıkış yaptı. Yapay Pasio adasında yer alan oyun, oyuncuların ana seri oyunlarından çeşitli seçkin Pokémon Eğitmenleriyle savaşacağınız Pokémon Masters EX, Pokémon medya imtiyazına dayanmaktadır. 

2- FINAL FANTASY XIV

Gelmiş geçmiş en heybetli ve devamlı gelişen MMO'larından birinde, Chocobo'ya binerek serüven arayan bir anime kahramanı olarak sevgiyle hazırlanmış bir aleni dünyada gezmek istiyorsanız, Final Fantasy XIV'den başkasına bakmayın. Orijinal Final Fantasy XIV büyük bir hayal kırıklığı bulunmasına mukabil yine imal olarak 2013’te piyasaya sürülen ‘A Realm Reborn’; sempatik hikayesi, görsel çekiciliği ve derslik geliştirimi mevzusundaki yenilikçi yaklaşımı sebebiyle övgüleri topladı. Final Fantasy XIV, oyundaki muhtelif sınıfları deneyimlemek için yan çarlar açmaya gereksinim duymadan, silahınızı düzen 10'da değiştirmenize ve değişik bir derslik geliştirmenize başlamanıza imkan tanıyarak, aynı sempatik karakteriniz ile arzu ettiğiniz görevi üstlenmenize izin verir. 

1- DRAGON BALL FIGHTERZ

Arc System Works tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından  13 Ocak 2018 tarihinde Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanan bir 2.5D dövüş oyunudur. DRAGON BALL FIGHTERZ, şimdiye kadar yapılmış en iyi anime dövüş oyunlarından biridir. Oyunda her karakterin kendine has hikayesinin bulunması ve dövüşlerde fantastik grafik stili, yapıla her hamle karakterle çok iyi bütünleşmiş durumda.