En İyi 10 Bilgisayar Oyunu!

En İyi 10 Bilgisayar Oyunu!

Bu yazımızda sizler için en iyi 10 bilgisayar oyununu derledik.

1. Cities: Skylines

Belediye başkanları için nefes kesen bir oyun olan ve modern çağ için güncellenmiş (ve her zaman çevrimiçi DRM tarafından, çok oyunculuk modunu sevenler için) olup. Makro ve mikro yönetimi ve arazi planlama ekonomi gibi durumları yönetin. Ama Şehirler: Eğer diğer online oyuncularla; birlikte oynayabilir veya yapmış olduğunuz harita, varlık ve araçları onlara sunabilirsiniz.

2. Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: 90 saate kadar varan bir oyun hikayesi ve güzel bir senaryo, zorlayıcı platformlar ve arsalar, anlayışlı ilerleme sistemi ve devasa kum dünyası içine tasarlanmış bir oyun olup. The Elder Scrolls oyunları Diablo serisinin karşılamaktadır.

3. Hearthstone: Heroes of Warcraft

World of Warcraft yapımcıları, Tek oyunculu ve Çok oyunculu iki adet oyun modu tasarlamış olup, bu modlar ile bir oyun tasarlamışlardır. Etkinlikler veya bazı zamanlarda güzel ödül ve hediyeler verilmektedir. 

4. Dark Souls 3

Tartışmalı Software’in Dark Souls 3’ten serinin önceki girişleri gibi zor olmasa da Souls serisi hakkında istediğiniz her şeyi anılır ve kanla taşınan, PS4 için geliştiricinin daha yeni oyunda bulunan elemanlar ile birleştirir.

Dark Souls 3 yürüme ile hiç bir şekilde mesafe kat edememek gibidir. Sessizce karmaşık bir dövüş sistemi master beceri alır, ama onun kasvetli, fantastik dünyada yer almak için daha iyi oyuncular arasında olmak gerekiyor. Ayrıca, Brightside, ilk oyunun daha belirgin daha iyi bir PC optimizasyonu getiriyor.

5. Pillars of Eternity

Bu oyunda PC’de canlandırıcı düşük sistem gereksinimleri vardır ama yine de geri 2000’lerin olanlar yukarıda belirtilen izometrik çözümler ve  RPG Hark basit ama etkili sanat tarzı sayesinde görünüyor. Ama tüm nostalji ile ilgili değil: Sonsuzluğun Pillars kendi modern bir klasik yapmak için yeterli ilginç karakterler, kötüleri ve zeki bir yazı veya konusu vardır.

6. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V şimdiye kadar PC için ve  en çok beklenen konsol oyunlarından biridir. PC’nin zengin grafik ve ses arayüzü; 60 fps ile on kat daha eğlenceli. Onun 31 saatlik hikayesi ile işiniz ya da dolgu hiç GTA V mods listesini genişleyen bir oyundur.

Yeni bir düşman modu da çıktı. Juggernaut adında…

Açıklamasında “İki muhalif takım arasındaki bu acımasız savaşta Juggernaut en büyük varlığınız ve tek sorumluluğunuz” dendi. “Bir Saldırgan olarak, rakibin takım arkadaşlarının yoğun ilgisini çekme, sürükleme ve başarıyla yürütme, Kendi kazanımı kazanmak için Juggernaut’u takviye eder Ekibiniz zamanında muhalefetin Juggernaut’unu silemezse, Ani Ölüm kuralları yürürlüğe girer ve herkes bir Juggernaut olur. İlk önce öldüren kazanır, böylece siz de kazanırsınız. İlk kan almaya çalışırken hızlı olmanız gerekiyor.

7. BioShock

BioShock, korku oyunları seven için çok iyi bir oyun olmaktadır. Eğer BioShock oynarsanız size bir yakın-mükemmel korku ile dengeler hikaye unsurları bulunmaktadır, harika oyunlarından biri için konum diyebiliriz. Yeni gelen bir güncellemede oyuna sahip iseniz, bütün DLC’lere sahip olabilirsiniz.

8. Alien: Isolation

15 yıl 1979 Alien ilk yabancı film olaylarından sonra: İzolasyon gerilim dolu oyun serisinin hayranları için çıkarılmış olup. Amanda Ripley, Alien kahramanı; Ellen Ripley kızı rolünü oynayan, “senin görevin izini ve uzay istasyonu korumaktır”. Oyunun mükemmel grafik high-end PC’ler üzerinde parlaklık ve iyi bir doku kalitesi bulunmaktadır.

9. Overwatch

Başka bir şey, Overwatch son yıllarda rekabetçi bir oyun gibi olmaktadır. Parlak, canlı renkler sempatik karakterler ile tamamlanmaktadır. 

Hatta eski bilgisayarlarda sorunsuz çalıştırabilirsiniz Overwatch, bu nedenle teknik özellikleri vesaire. Dahası, PC versiyonu, sen Origins Edition için tercih etmenize pek gerek yoktur. İndirim devam ettiği sürece konsolları daha ucuzdur. 

10. Counter-Strike: Global Offensive

Son zamanlarda Rekabetçi oyun modu ile göz önünde bulunan bir oyun olup. Son zamanlarda büyük bir satış ve oynanma süresine sahip durumdadır. Listemizde 10.sırada yer almaktadır. Oyundaki yeni gelen eşyalar ile veya skinler oyun üzerinde para kazanabiliyoruz.

CS:GO’ya eldiven kasası gelmekte olup, bıçak değerinde bir eldiven sistemi ile oyunu daha cazip bir hale getirmektedir.

CS:GO’ ya yeni gelen bu kasalar sadece Valve için değil oyuncular için de yeni bir para kazanma yöntemi olacak özellikle bıçak skinlerinin yüksek fiyatlara satın alındığı oyunda yeni gelmiş olan eldiven skinlerinin ne kadar fiyat aralığında olacağı da merak konusu. Eğer şansınız yaver giderse Steam cüzdanlarınızda güzel paralar görebilirsiniz.