En İyi 10 CSGO Aim Geliştirme Mapi

En İyi 10 CSGO Aim Geliştirme Mapi

Nişan almak zor bir beceridir, bu nedenle CSGO oyuncu tabanının üçte biri gümüş olarak derecelendirilir. İyi aim’i olan oyuncular, ister oyun eşleştirmede ister FACEIT’te olsun, sıralama sisteminde doğal olarak tepeye tırmanacaklar. Ancak nişan almak, geliştirilebilir bir beceridir. CSGO'da aiminizi etkili bir şekilde geliştirmek için, bu en iyi aim geliştirme maplarını kullanmak en iyi çözümdür.

Her profesyonel CSGO oyuncusu, günlük olarak nişan almak ve diğer profesyonellere karşı resmi maçlardan önce ısınmak için nişan alma eğitim haritalarını kullanır.

Aim antrenman haritaları, mekanik becerilerini geliştirmek isteyen her oyuncu için temel bir unsurdur. Bu CSGO aim eğitim haritaları listesi kişisel deneyimlerimize göre hazırlandı.

 

10) Crosshair Generator v2

Bu haritada size uygun olan crosshair’i (artı işaretini) seçebilirsiniz. Ardından, artı işaretinin dışındaki alanda botlarla nişan alma alıştırması yapabilirsiniz. Tavuğu vurmayı unutmayın!

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=308490450

 

9) aim_allpistols

CSGO'da ilk tur çok önemlidir. Aim_allpistols, oyuncuların herhangi bir zamanda herhangi bir tabanca ile pratik yapmasına izin verir. Haritanın orta boyutu sayesinde turlar hızlı geçiyor ve maçlar an meselesi. Yandan, zemin seviyesinden veya rampadan düşmanlara hızlıca bakıp saklanabilirsiniz. Antrenman çoğunlukla 1v1 maçlar için tasarlanmıştır, ancak 2v2'ler de oldukça yaygındır. Genel olarak, echo ve ilk tur tabanca becerilerinizi geliştirmenin iyi bir yolu.

 

8) Recoil Master – Spray Training

AK-47'de ve M4’te püskürtme kontrolünüzü geliştirmek istiyorsanız, bu mapi her gün olabildiğince çok kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Sprey kontrolü, CSGO'da iyi bir oyuncuyu harika bir oyuncudan ayırabilir. Bu harita geri tepme alıştırması yapmanızı sağlar, spreyinizi bir duvarın ortasındaki bir hedefe uygularsanız, sprey yaparken hareketli yeşil bir nokta olacaktır, buna hayalet artı işareti denir. Sizden daha iyi geri tepme kontrolüne sahip başka bir oyuncuyla sprey yarışına girerseniz, genelde kaybedersiniz. Bu haritada geri tepme alıştırması yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=turkishid=419404847

 

7) Aim Course (Mr. uLLetical, SOAPHY, 2014)

Oldukça basit bir harita olan Aim Course zamanınızı takip eder. Hedefler ya sabittir ya da atış yapmaktadır. Çoğu engel kare veya kutu şeklindedir, bu da isabetli atış yapmayı biraz zorlaştırır. Bu nedenle, iyi hareket de çok önemlidir. Zaman bir faktör olsa da, bu eğitim, artı işareti yerleştirme, hareket, prefire (isabet) ve genel isabetinizi iyileştirebilir.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=330746573searchtext=aim

 

6) Yprac Practice and Warmup Mods

Prefire haritaları, sizi yalnızca artı işareti yerleşiminizi iyileştirmeye teşvik etmekle kalmayacak, aynı zamanda rakiplerin pusuya yatmış olabileceği ortak noktaların farkına varmanızı sağlayacağı için inanılmaz derecede değerlidir. Bu haritalar, CS GO'nun tüm cephaneliğini ve botların size saldıracağı çeşitli zorluk seviyelerini sunar. Ayrıca botların silahlarını, zırhlarını ve diğer bazı oyun koşullarını da seçebilirsiniz. Bu harita, koşullarınızı ve silahınızı seçtiğinizde her harita bir zamanlayıcı başlattığından, ne kadar hızlı geliştiğinizi ölçmenizi sağlar.

Ne kadar çok pratik yaparsanız, crosshairinizi doğal olarak optimum konumda tutmayı öğreneceğiniz için prefire atışlarınız o kadar doğru olacaktır.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=740795413

 

5) DC Aim and Movement Training

Hareket, oyunun genellikle göz ardı edilen ve genellikle doğrudan görmezden gelinen büyük bir parçasıdır, ancak atışla birlikte, bir oyuncunun her zaman hareketlerini kontrol etmesi gerekir. DC Aim and Movement Training uygulama haritası, oyunculara mükemmel hareket etme ihtiyacını telkin etmelerine yardımcı olur, amaçlarını geliştirir ve atışlarıyla ritim içinde, çeşitli hedeflere ateş ederken hareketlerini pratik etmelerini sağlar. Çeşitli eğitimleri uygulayabilir ve ilerlemenizi de takip edebilirsiniz.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2135575204

 

4)Training Center 1.5c

1.5c, 5 farklı eğitim senaryosu sunar. Boş durmaktan hareket etmeye, yürümekten koşmaya, ölmekten yeniden doğmaya; hepsi hizmetinizde. Üçgen ve Alfa odalarında dikey veya dairesel olarak size doğru gelen botlar var. Hedef uygulama daha çok taaruza geçmiş ve sabit botlara odaklanır. 4 oklu oda, daha sabit botlar ve engeller dışında Alpha odasına benzer. Son olarak, AWP odası, Dust 2'deki B kapıları gibi küçük boşluklar arasındaki hareketli hedefleri çekmek için tasarlanmıştır. 1.5c ile ilgili güzel olan şey, doğruluk ve hassasiyet geliştirirken çekim ve hareketin sürekli tekrarlanmasıdır.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=353366249

 

3) Fast Aim/Reflex Map – Training [DUST2]

Fast Aim/Reflex Map – Training [DUST2], daha çok aim _botz gibi bir arenanın ortasında durduğunuz ve her yönde ortaya çıkan ve size doğru koşan botlara ateş etme alıştırması yaptığınız bir haritadır. Bu haritanın amacı, birden fazla hedefin size yaklaştığı durumlarda reflekslerinizi geliştirmektir, size her yönden tam hızla koşan oyuncuları vurma alıştırması yapabilirsiniz. Xeppa ve ScreaM gibi profesyonel oyuncular bu haritayı nişan almak için çokça kullanırlar.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=647772108searchtext=fast+aim%2Freflex

 

2) Training_aim_csgo2

Aiminizi eğitmek için en iyi uygulama haritalarından biri, “training_aim_csgo2” mapidir. Ocak 2014'te yayınlanan antrenman haritası, oyuncuların amaçlarını geliştirmek için en çok kullandıkları haritalardan biri olmaya devam ediyor.

Oyuncular tüm oyun içi silahlarla pratik yapabilir, gereksinimlerine göre çeşitli eğitim ayarlarını değiştirebilir ve en iyi yanı, haritanın eğitiminizin birçok yönünü izlemesi ve seans sonunda ne kadar geliştiğinize dair doğrudan geri bildirim vermesidir.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871

 

1) Aim_Botz

Kendini geliştirmek için ekstra eğitim almış her oyuncu tarafından en az bir kez kullanılan CS GO'daki en yaygın alıştırma haritalarından biri. Boş durmaktan hareket etmeye, yürümekten koşmaya, ölmekten yeniden doğmaya; hepsi hizmetinizde. Kullanımı kolay ve çok basit klasik bir ısınma haritasıdır. Oyuncular rastgele zıplayabilir, istedikleri silahı seçebilir ve birkaç tane uygulamaya başlayabilir. Oyuncuların ihtiyaçlarına göre değiştirebilecekleri farklı ayarlar var.

Buradan indirin: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=243702660