En İyi 10 Roblox Tycoon Oyunu

En İyi 10 Roblox Tycoon Oyunu

Tycoon oyunları, Roblox'ta popüler bir oyun türüdür. Tropikal bir tatil köyü işletmekten kendi süpermarketinize kadar her türden oyuncu için oyunlar mevcut. En alttan başlayın ve yönetim zincirinin en üstüne doğru ilerleyin.

İşte 2021'de Roblox'ta oynayabileceğiniz en iyi Tycoon oyunlarının bir listesi:

 

10) Tropical Resort Tycoon

Tropical Resort Tycoon, Roblox'taki en popüler Tycoon oyunlarından biridir. Her türlü bina, araç ve tamamlaması gereken zorluklarla dolu bir tesis inşa edebilirsiniz. Tesisiniz için yeni özelliklerin kilidini açmak için zorlukları tamamlayın ve para kazanın.

Ada, keşfedilecek çok sayıda araziyle devasa ve üzerinde geliştirmeniz gereken her şey size ait. Yeni havalimanı genişletmesi, iki yeni araç ve bazı değişikliklerin yanı sıra bir havaalanı kurtarma istasyonu inşa etme yeteneğini içeriyor. İtfaiye de buna dahil!

 

9) Restaurant Tycoon 2

Restaurant Tycoon 2, skinler ve müzikler içeren yepyeni ortaçağ güncellemesi gibi her türlü benzersiz eklemeyle düzenli olarak güncellenen bir restoran yönetim oyunudur.

Kendiniz (ve şefleriniz) yapmak zorunda olduğunuz her türlü yemeği servis edebilirsiniz. En iyi yemekleri pişirdiğinizde müşterileriniz mutlu kalacaktır. Çoğunlukla düzenli güncellemeleri sayesinde kesinlikle en iyi tycoon oyunlarından biri.

 

8) Retail Tycoon 2

Bloktaki en küçük dükkanla başlayın ve ne satmak istediğinize karar verin. Raflarınızı düzenleyin, mallarınızı düzenleyin, birkaç işçi alın ve mağazanızın büyümesini izleyin.

Oyunun temel amacı, sunucuda lider perakende kralı olmaktır, ancak müşteriler için diğer oyuncularla rekabet edeceksiniz, bu yüzden onları mutlu ettiğinizden emin olun. Sebzelerden televizyonlara kadar satılacak bir sürü farklı ürün var. Gerisi size kalmış.

 

7) Mall Tycoon

Bu çok yüksek puanlı Roblox Tycoon oyunu, bir tycoon oyunundan beklediğiniz her şeye sahip: özelleştirme, yönetim ve birçok farklı oynama şekli. Amacınız şehirdeki en iyi alışveriş merkezini inşa etmek. Bu oyun biraz farklı, çünkü sadece bir mağaza işletmiyorsunuz, birden fazla şey işletiyorsunuz.

Amaç sadece ürün satmakla ilgili değil, aynı zamanda alışveriş merkezini dekore etmeli ve müşterilerinizi mutlu etmelisiniz. Tüm iyi Roblox oyunları gibi, alışveriş merkezinizde 12 benzersiz kata kadar kilidini açabileceğiniz çok sayıda farklı kozmetik ürün var. Alışveriş merkeziniz çok büyük olabilir.

 

6) Anime Tycoon

Anime'yi seviyor musunuz? O zaman Anime Tycoon'u da seveceksiniz. Bu oyunun tüm amacı, yapabileceğiniz en iyi anime karakter koleksiyonunu oluşturmaktır. Daha fazla para kazanmak ve anime imparatorluğunuzu genişletmek için karakterleri satın alın ve onları satın.

Deku, Goku ve Naruto gibi tüm favori anime karakterlerinizle oynayabilirsiniz. Kılıç ve büyü ile yeni karakterlerinizin güçlerini test etmek için NPC'lerle savaşmak için savaşlar var.

 

5) Clone Tycoon 2

Bu tycoon biraz farklı: Amacınız bütün bir klon ordusu kurmak. Seviyenizi yükseltin, yeni silahların ve kozmetiklerin kilidini açın ve birliklerinizi sizin için savaşmaları için dışarı gönderin. Bu oyun tycoon ve shooter hibriti bir oyun olarak nitelendirilebilir.

Araştırma bir laboratuvar aracılığıyla açılır. Sonunda, roketler ve uçaklar gibi eşyaların yanı sıra pelerin ve kask gibi birçok farklı kozmetik eşyayı elde edebilirsiniz.

 

4) GARAGES House Tycoon

House Tycoon, çok gösterişli spor araba toplama oyunudur. Onları süslü bir garajda evinize koyun ve daha fazla araba için genişlemeye devam edin. Garajınızı daha uzun bir araba yolu, fıskiyeler ve hatta yuvarlandığınızda açılan garaj kapıları ile özelleştirebilirsiniz.

GARAGES House Tycoon'da seçebileceğiniz bir sürü araba var. Düzenli güncellemeler, kilidini açmak için yeni arabalar eklemeye devam ediyor, böylece asla yapılacak iş bitmiyor.

 

3) Airport Tycoon!

Airport Tycoon, büyük bir havaalanı işletmekle ilgili. Oynamak için yeni uçaklar, kozmetik ürünler ve binalarla düzenli olarak güncellenir. Sadece Havaalanını işletmiyorsunuz, aynı zamanda heyecan verici maceralar için havaalanına gidiş-dönüş uçakları da uçurabilirsiniz.

Oyunun yeni güncellemeleri ile yeni uçaklar, bir tahta kaldırım ve dönme dolap gibi bazı yeni cazibe merkezlerinin yanı sıra kendi uçaklarınızdan birinde ziyaret edebileceğiniz bazı yeni heyecan verici yerler eklendi.

 

2) My Zoo Tycoon

Zoo Tycoon, aralarından seçim yapabileceğiniz 20'den fazla farklı hayvanla birçok sevimli hayvan için sergiler yapmanızı sağlar. Bir hayvanat bahçesinde görmeyi bekleyeceğiniz aslanlar, zebralar, maymunlar, penguenler, bir sürü hayvan var.

Hayvanat bahçesini işletmek, ziyaretçilerinizi mutlu etmek, hayvanlara bakmak için personel kiralamak ve muhafazaları süslemekle sorumlusunuz. Dünyayı birçok başka hayvanat bahçesiyle paylaşıyorsunuz, böylece ilham almak için her zaman arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

 

1) Navy War Tycoon

Bir donanma kurmak kolay bir iş değil, ancak Navy War Tycoon, diğer oyunculara ve onların Petrol Kuyularına saldırmak için büyük bir gemi filosunun kontrolünü ele geçirmenize izin veriyor. Ana amaç, sunucudaki en büyük ve en güçlü donanmaya liderlik etmektir. En iyi amiral olmak için gerekenlere sahip misiniz?

Önce bir millet seçiyorsunuz. Ardından binaları yükseltmeye ve filonuzla küçük baskınlar yapmaya başlıyorsunuz. Büyük bir uçak gemisi ve Destoryer filosuna doğru ilerleyin.