En İyi 10 Ücretsiz Pokemon Fan Yapımı Oyun 2021

En İyi 10 Ücretsiz Pokemon Fan Yapımı Oyun 2021

Çoğu oyuncu yeni Pokemon oyununun çıkmasını beklerken oynayacak Pokemon oyunları arar. İşte aynı şeyi hisseden birçok teknoloji meraklısı hayran bu konuda bir şeyler yaptı. Eğitmenlerin, indirebilecekleri veya çevrimiçi oynayabilecekleri fan yapımı bir Pokemon oyunları geliştirdiler. Oynayacak yeni bir resmi Pokemon oyunu yokken bu oyunları oynayarak Pokemon dünyasından kopmamış olacaksınız.

Bu oyunların çoğu, oynamak için bir PC veya Mac gerektirir, ancak hareket halindeyken oynamayı tercih eden oyuncular için bazılarının mobil sürümleri mevcuttur. Fan yapımı oyunların asla mükemmel olmadığını, bu oyunların oyuncuların keyif alması için hayranların sıkı çalışması ve yaratıcılığı ile oluşturulduğunu unutmayın. Hazırsanız en iyi fan yapımı Pokemon oyunlarını incelemeye başlayalım:

 

10) Pokemon Godra

Godra bölgesinde, Pokedex'e ihtiyaç duymadan kim olmak istediğinize dair birden fazla seçeneğiniz var. Herhangi bir Pokemon oyununda ilk kez, oyuncu Pokemon dünyasında farklı işlere giriş yapma hakkına sahip. Seçtiğiniz yollar oyunda nasıl ilerlediğinizi ve kimlerle tanışacağınızı etkiler. Yolculuğunuza Pokemon ile batı veya doğudan başlamayı seçerek başlayın.

Oyunun temel unsurları:

Oyuncular, askeri, Safari Zone Warden ve her zamanki gibi Pokemon League Champion dahil olmak üzere Pokemon ile sahip olacakları farklı görevler arasından seçim yapabilirler.

Oyunun başında doldurulan kayıt formu, seçmeniz gereken başlangıç ​​Pokemon seçimini belirler. 128 olası başlangıç ​​Pokemon’u var!

Pokemon'unuzla birlikte olmayı seçtiğiniz bu yolculukta hem Doğu hem de Batı Godra'yı keşfedin!

Nasıl oynanır:

Mac veya PC için oyunu şu bağlantıdan indirin: https://www.mediafire.com/file/4q4xuyx1xa483no/Godra_R1.zip/file

Oyunun kontrolleri otomatik olarak oyun içinde sağlanır.

 

9) Pokemon Revolution Online

Bu çevrimiçi canlı oyun deneyimi, oyuncuların Kanto, Johto, Hoenn ve Sinnoh bölgelerini keşfetmelerine ve yaratıcıların kendileri tarafından tasarlanan özelleştirilmiş etkinliklere katılmalarına olanak tanır! Pokemon Revolution çevrimiçi topluluğu devasa ve aktiftir ve oyuncular yeni arkadaşlar edinmek için loncalar oluşturabilir ve bunlara katılabilirsiniz!

Oyunun temel unsurları:

Rekabetçi oyunculara karşı en iyi 25 sıralama sistemi ve ödüller için yarışmak üzere turnuvalara davet edilme olasılığı ile mücadele eden oyuncular!

Oyuncular karakterlerini özelleştirebilir, birçok farklı efsanevi ve nadir Pokemon'u yakalayabilir ve birçok farklı bölgede şampiyon olabilirler.

Devam eden etkinlikler ve güncellemeler, oyuna yeni başlayanlar ve oyunun emektarı oyuncular için oyunu taze ve heyecan verici tutar!

Nasıl oynanır:

https://pokemonrevolution.net/download adresine girip bir hesap oluşturun.

Oyunu indirmek istediğiniz indirme sayfasında platformu seçin (Windows, Mac veya Android).

Oyunun kontrolleri oyun içinde otomatik olarak sağlanır.

 

8) Pokemon Light Platinum

Pokemon Light Platinum, Gameboy Advance için resmi Pokemon Ruby versiyonu oyununun yeniden yapımıdır. Bununla birlikte, oyuncu, tanıdık bölgeler ve yepyeni Zhery ve Lauren bölgeleri dahil olmak üzere birçok yeni özelliğe erişebilir!

Oyunun temel unsurları:

Yeni rakipler ve her bölge için bir dizi Gym ve Elite Four ile hem yeni hem de eski 6 Pokemon bölgesinde seyahat edin!

Johto, Kanto, Hoenn ve Sinnoh bölgelerinin tüm efsanevi Pokemonları, ticarete gerek kalmadan oyun içinde yakalanabilir!

Hile kodları, adım adım açıklamalı kılavuzlar ve kılavuzlar oyunun resmi web sitesinde sağlanmaktadır! http://pokemonlightplatinum.com/

Nasıl oynanır:

Doğru emülatörü kullanarak (cihazınıza bağlı olarak) Pokemon Light Platinum'u bu bağlantıdan PC, Mac, iPhone, iPad veya Android için İngilizce olarak indirin: https://www.romhacks.co/hc3j9r/ ve keyfini çıkarın!

Oyunun kontrolleri oyun içinde otomatik olarak sağlanır.

 

7) Pokemon Infinite Fusion

Pokemonları 22.800'den fazla benzersiz türe füzyonlamaya (Fairy türü dahil), yakalamaya ve savaşmaya hazır olun. 20'den fazla yan göreve çıkın ve yeni alanları keşfedin! Hala üzerinde çalışılan bu oyunun hikayesi, 5. nesil resmi oyunların tarzında grafiklere sahip. Kanto ve Johto bölgeleri de erişilebilir durumda.

Oyunun temel unsurları:

Rastgele mod, oyunculara Pokemon arkadaşlarını manuel olarak füzyonlamak yerine benzersiz kombinasyonlara dönüştürmek için daha hızlı ve daha kolay bir seçenek sunar.

Hikaye ilerledikçe oyuna yeni alanlar ekleniyor ve oyuncunun deneyimini taze ve ilginç kılıyor.

Vahşi Pokemon birlikte görünebilir ve tıpkı resmi Pokemon White ve Pokemon Black oyunlarında olduğu gibi oyuncunun karakteriyle çifte savaşlar yapılabilir!

Nasıl oynanır:

Oyun, Pokemon Coders web sitesindeki aşağıdaki bağlantıdan tam olarak veya yama olarak indirilebilir: https://www.pokemoncoders.com/pokemon-infinite-fusion/

Oyunun kontrolleri otomatik olarak oyun içinde sağlanır.

 

6) Pokémon Sage

Dünyanın henüz resmi Pokemon oyunları tarafından dokunulmamış bir bölgesi olan Orta ve Güney Amerika'ya dayanan yeni bir bölgeyi keşfedin! İki kötü örgüt efsanevi Pokemon Quetzar'ın peşinde ve onu yeniden uyandırmaya çalışıyor! İnsanlığa ve yaptıklarına kızan Quetzar, Northington vatandaşlarına saldırır. Bu oyunda çok sayıda usta tasarım var, ancak özellikleri sınırlı.

Oyunun temel unsurları:

Pokemon Sage kısa süren bir fan yapımı oyundur; fan yapımı ROM oyunlarında yeni olan oyuncular için mükemmel.

6 kasaba/şehir Urobos bölgesini oluşturuyor ve bunlardan 3'ü Gymlere ev sahipliği yapıyor.

Oyuna benzersiz yeni Pokemonlar eklendi!

Nasıl oynanır:

Oyunu PC için buradan indirin: https://pkmner.com/2v0r6

Oyunun kontrolleri oyun içinde otomatik olarak sağlanır.

 

5) Pokémon Insurgence

Geleneksel olmayan bu karanlık oyunda, hikayenin ana noktası efsanevi Pokemon Darkrai etrafında ilerliyor.

Oyunun temel unsurları:

Delta Pokemon türleri ve yeni mega evrimler, Pokemon'u yakalama ve mücadele deneyimini taze tutuyor!

Oyuncuların seveceği yeni bir bölge ve hikaye için güzelce tasarlanmış grafikler ve Pokemon'unuz için zırh ve karakteriniz için kıyafetler dahil 100'den fazla yeni özellik!

Oyuncular başkalarıyla çevrimiçi olarak savaşabilir ve ticaret yapabilir. Yapımcılar hataları düzenli olarak günceller ve düzeltir.

Nasıl oynanır:

Mac ve Windows (PC) için, Pokemon Insurgence indirmesi Pokémon Coders web sitesinde şu bağlantıda bulunabilir: https://www.pokemoncoders.com/pokemon-insurgence/

Oyunun kontrolleri oyun içinde otomatik olarak sağlanır.

 

4) Pokémon Fire Ash

Kanto'daki Alola bölgelerini, mega evrim gibi sevilen savaş mekaniklerini yeniden keşfederken ve ikonik Pokemonları yakalarken, anime içindeki maceralarına dayanan Ash Ketchum'u takip edin!

Oyunun temel unsurları:

Ash’in yoldaşları ve tüm bölgelerden rakiplerle yapılan savaşlar da dahil olmak üzere 50'den fazla Gym savaşı dahildir.

HM hamlesi gerekmez ve oyuna 100'den fazla TM programlanmıştır. Oyuncular, Pokemon Merkezlerinde bir yerden diğerine hızla gidebilirler. 7. nesile kadar tüm Pokemonlar, mega evrimler ve özel Ash-Greninja yakalanmaya hazır!

Nasıl oynanır:

Kalos bölgesinin sonuna kadar tamamlanan, PC ve Mac için Alola sürümüne güncellenen oyunu buradan indirin: https://www.pokecommunity.com/showthread.php?p=9751804

Oyunun kontrolleri oyun içinde otomatik olarak sağlanır.

 

3) Pokemon Empyrean

Omuran bölgesinin geçmişinde, babanız Hal, şeytani Vordev Grubu'nu çoktan mağlup etmiş, ancak bu grubun bazı üyeleri kaçmış ve bilinmeyen bir liderle güçlerini birleştiriyorlar. Güçlü bir Pokemon eğitmeni olmalı ve Vordev'in kalıntıları tarafından esir alınan babanızı kurtarmalısınız!

Oyunun temel unsurları:

Eevee evrimlerini seviyorsanız, bu fan yapımı tam size göre! Oyuna yeni Eevee evrimleri eklendi.

Oyun için resmi oyun içi hile kodları şu bağlantıda mevcuttur: https://www.pokecommunity.com/showthread.php?t=411322 oyun deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak için deneyebilirsiniz.

Pokemon Empyrean'da 50 saatten fazla oyun ve yenilecek 8 Pokemon Gym programlanmıştır. Yukarıdaki bağlantı ayrıca öğe kılavuzlarının, Pokemon konumlarının, istatistiklerinin ve güncelleme bilgilerinin açılır listelerini içerir. Oyun için yamalar ve güncellemeler de mevcuttur.

Nasıl oynanır:

Hem Mac hem de PC için indirme bağlantısı: https://www.pokecommunity.com/showthread.php?t=411322

Oyunun kontrolleri otomatik olarak oyun içinde sağlanır.

 

2) Pokemon Uranium

Tandor bölgesindeki macera, ana karakterin annesinin bir nükleer patlamada kaybolması ve ana karakterin teyzesinin yanında kalması gerektiğinde başlar. Bundan etkilenen Pokemonlar, benzersiz Nükleer türüne dönüşür ve bazıları diğerlerinden daha yozlaşmış ve tehlikelidir. Oyuncu bu bölgeye girmeli ve Pokemon Gymlerini yenmeli ve hem eski hem de yeni Pokemonları yakalamalıdır.

Oyunun temel unsurları:

Steel'e karşı zayıflığı olan her türe karşı güçlü olan nükleer tip Pokemon.

Serideki resmi Pokemonlara ek olarak mega evrim ve 100'ün üzerinde fan yapımı Pokemon!

Nuzlocke modu, başlangıç ​​Pokemon'unuzu belirlemek için bir kişilik testi ve yan görevler, tamamen özelleştirilebilir bir oyun deneyimi sağlar!

Nasıl oynanır:

Oyunu Pokemon Coders web sitesinden buradan indirin: https://www.pokemoncoders.com/pokemon-uranium-download

Şu an sadece PC versiyonu mevcut.

Kontroller:

Ok tuşları oyuncunuzu hareket ettirir.

C tuşu, karakterleri ve Pokemon'u seçecek veya bunlarla etkileşime girecektir.

Bir seçim veya eylemden çıkmak veya iptal etmek için X tuşunu kullanın.

Kaydettiğiniz bir öğeyi kullanmak için F5 tuşunu kullanın.

Z tuşu, oyuncunun çalışmasına ve Pokemon'un mega evrimine izin verir.

F1 tuşu kontrol menüsünü açar.

 

1) Pokemon Reborn

Reborn şehri bir suç çukuru haline gelmiş ve oyuncu buna bir son verecek kahraman olmalı. Oyunun dünyası devasa ve aksiyon ve özellikler farklı değil. 800'den fazla Pokemon'u yakalayın ve takas edin ve yol boyunca suçluları ve şüpheli etkinlikleri ortadan kaldırırken Pokemon Reborn dünyasında savaşın.

Oyunun temel unsurları:

Oyuncu, yolculuğunun başında resmi oyunlarda bulunan 21 başlangıç ​​Pokemon'u arasından seçim yapabilir! Pokemon shiny de olabilir!

Her element türüne dayanan 18 Pokemon Gym’i, oyunculara en iyi antrenör olma yolunda üstesinden gelmeleri için çok daha geniş bir zorluk yelpazesi sunar!

Yeni Field Effect sistemi, shiny Pokemon bulmayı kolaylaştırıyor ve daha önce resmi oyunlara hiç dahil edilmedi!

Nasıl oynanır:

Pokemon Coders'ın web sitesindeki şu bağlantıyı kullanarak PC veya Mac için oyunu indirin: https://www.pokemoncoders.com/pokemon-reborn/

Oyunun kontrolleri, oyunun başından itibaren isteğe bağlı bir eğitimde sağlanmıştır.