En İyi 3 Mobil Korku/Gerilim Oyunu

En İyi 3 Mobil Korku/Gerilim Oyunu

Evilnessa: Nightmare House

Evilnessa: Nightmare House

  Bu oyunun konusu bilindik korku filmlerine benziyor. Bir şehirden ev almışız ve kontrol etmek için evin bulunduğu yere gidiyoruz. İşte her şey o eve girmekle başlıyor. Eve girdiğimizde evde bir hayalet olduğunu görüyoruz ve bu hayaletten kurtulmak için tek şansımız 13 adet gizlenen fotoğrafları  bulmak.  Eğer hayalete yakalanırsanız korunmak için gözlerinizi kapatmamıza yarayan bir buton var buna basarak hayaletten kurtuluyorsunuz ve göreve devam edebiliyorsunuz.

   Oyunun grafiksel yönü orta düzeyde fakat ses kalitesi  gayet iyi. Oynanabilirlik açısından kontroller basit düzeyde olup oyunun en iyi yanı ise Türkçe olması. Boyutu ise 48 MB. 

Mental Hospital IV

Mental Hospital IV

  Outlast ve benzeri oyunlar oynadıysanız bu oyun fazla yabancı gelmeyecektir. Mental Hospital IV’te bizi korku dolu anlar bekliyor. Bu oyunun bir önceki serisinde bildiğimiz üzere kahramanımız terk edilmiş gibi gözüken ama aslında hiçte öyle olmayan bir akıl hastanesine giriyor. Polislerin bile girmeye cesaret edemediği hastaneye kahramanımız girerek saklı kalan bu sırrı ortaya çıkarmaya çalışıyor.

  Bu olaylar sebebiyle psikolojisi alt üst olan kahramanımız bir gün gizemli bir kişi tarafından çağrı alıyor ve bu yabancı bu olaylar hakkındaki düşüncelerini yalnızca yüz yüze görüşerek anlatacağını söylüyor. Ardından gizemli kişinin yanına giden kahramanımız kendini korkunç olayların içinde buluyor. Böylece macera başlamış oluyor. 

  Oyunun grafikleri ve ses kalitesi bir mobil oyuna göre gayet iyi. Kontroller basit ve akıcı. Ayrıca oyunun başında bulduğumuz el kamerası ile karanlık ortamlarda gece görüşü özelliği sayesinde karşımıza çıkan şeyleri rahatça görebiliyoruz. Bu gerilim dolu oyunun boyutu ise 323 MB.

The Eyes

The Eyes

  Google Play de yer alan korkunç oyunlardan biriside The Eyes. Bu oyunun amacı da diğer oyunlara benziyor. İçinde bulunduğumuz binadan çıkmak için bizden istenen eşyaları toplamamız gerekmektedir. Tabi ki bu yapı içerisinde yalnız olmadığımızı bilmemiz gerekli. Hayaletin bizi gördüğü durumlarda hızlı olmamız ve yakalanmadan kaçmamız gerekiyor. 

  The Eyes, grafikler açısından orta segmentte bir oyun olup, ses kalitesinin gayet iyi olduğunu söylememiz gerekir. Oyunda 3 farklı zorluk seviyesi bulunmakta. İsterseniz seviyeyi değiştirerek daha zorlu bir oyun oynama zevkini yaşayabilirsiniz. Oyunun kontrolleri basit ve akıcı olup oynamaktan telefonu elimizden düşürmeyeceğiniz bu oyunun boyutu 42 MB.