En İyi 6 Minecraft Modu

En İyi 6 Minecraft Modu

Minecraft, oyun tarihinin en şöhretli oyunlarından biridir. Rastgele oluşturulmuş haritalarda eğlenen oyuncular, sürüngenler, zombiler ve diğer tehlikeli düşmanlarla dolu tehlikeli bir maceraya katılıyor.

Minecraft, piyasaya sürülmesinden bu yana oldukça sadık bir oyuncu kitlesi edindi. Ortalama her Minecraft oyuncusu hayatının 750 saatini oyuna arıyor! Minecraft topluluğu ise bu sadık kitleyi kaybetmemek ve onları daha fazla eğlendirmek için çeşitli geliştiricilerle yeni modlar geliştirdi. İşte en iyi Minecraft modları:

1. OptiFine

OptiFine, üst düzey bir oyun bilgisayarına sahip olmayan Minecraft oyuncuları için oldukça ideal bir moddur. Kullandığınız bilgisayarın yaşı, modeli veya markası ne olursa olsun oyunun önemli ölçüde daha sorunsuz çalışmasını sağlar. Ayrıca, yüksek kaliteli dokular ve daha kaliteli gölgelendirmeleri içerir.

OptiFine'in Özellikleri:

  • Bir FPS artışı göreceksiniz. OptiFine, cihazınızın destekleyebildiği FPS'yi ikiye katlayabilen gecikme artışlarını azaltır ve oyunu geliştirir. Mod, FPS'yi daha da artırabilecek, seçtiğiniz belirli görsel efektleri açmanıza veya kapatmanıza olanak tanıyan 34 animasyon ve ayrıntı seçeneği içerir.
  • OptiFine, HD dokuları destekler. Bunlar size kaynak paketlerini yükleme ve bunları sonuna kadar deneyimleme şansı verir. Özel aydınlatmadan özel yazı tipi karakterlerine kadar, bu mod bir oyuncunun aradığı her görsel efekti kapsar. OptiFine, cihazınızın işleme mesafelerini de artırır. Bu, yüklediğiniz güzel dokulardan daha fazlasını görmenizi sağlar.
  • OptiFine'ın en küçümsenen özelliği, bir düğmeye basarak yakınlaştırma ve uzaklaştırma yeteneğidir. Artık yaratıcı ve hayatta kalma dünyalarınızda 3 kata kadar daha ileriyi görebilirsiniz. Bu, oyun deneyiminizi çok daha zevkli hale getirebilir.

Minecraft OptiFine'i buradan indirin 

2. Project Ozone 3: A New Way Forward

Project Ozone 3: A New Way Forward, Minecraft'ı daha heyecanlı kılmak için oyuna çok şey katıyor. Yeni görevlerden, çetelerden ve bir ödül sisteminden, bu modpack ile eğlenmemek zor. 

Project Ozone 3'ün Özellikleri:

  • Oyuna 1.129 görev eklendi. Bunları tamamlamak ve puan toplamak için çılgın bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu mod paketi, çok fazla boş zamanınız varsa harika!
  • Görevleri tamamlamak için ilham alabilmeniz için bir ödül sistemi yerleştirildi. Bir görevi her tamamladığınızda, bu puanları kazanırsınız. Bunlar, harika ödülleri olan farklı sandıkları açmak için kullanılabilir!
  • Yeni etkileşimli bloklar yeni araçlar, öğeler ve daha fazlasını oluşturmanıza olanak tanır!

Minecraft Project Ozone 3'ü buradan indirin

3. SevTech: Ages

SevTech: Ages, size birçok mod paketinin sunmadığı, amaca yönelik uzun vadeli bir ilerleme deneyimi sunmak için oluşturulmuş devasa bir mod paketidir. Oynamaya devam ederken, yeni içeriğin kilidi açılmaya devam eder. SevTech oynamaktan asla sıkılmayacaksınız.

SevTech: Ages'in Özellikleri:

  • Dinamik olarak gizlenmiş öğeler ve tarifler, ilerlemeye bağlı olarak açılır. Bir öğenin kilidini açmadıysanız, onu alamazsınız veya bazen göremezsiniz. Bu özellik hem benzersiz hem de havalı.
  • Bu mod paketi, orijinal oyunun alanından kopmadan oluşturulmuştur. Diğer modlardan farklı olarak değişik bir harita tasarımına sahip değildir.
  • Benzersiz ilerleme stili, oyundaki yeni öğelerin parçalarının kilidini açar.
  • Bazı yeni araçlar, daha fazla ağaç türü ve etkileşimli bloklar var. Bu, oyuna başka bir seviye ekler. Evinizi bu eşyaların farklı renkleri ve tarzları ile yükseltebilirsiniz.

Minecraft SevTech'i buradan indirebilirsiniz

4. SkyFactory 4

SkyFactory 4, Minecraft'a o kadar çok çeşitli içerik ekler ki, muhtemelen hepsini oynayamayacaksınız! Yeni dünya türleri, bir ilerleme sistemi ve benzersiz bloklarla, bu mod paketiyle oynarken yapacak çok şey var. Şimdi oynamaya başlayın ve kendiniz görün!

SkyFactory 4'ün Özellikleri:

  • Yeni bir dünya oluştururken seçim yapabileceğiniz 30'dan fazla dünya türü vardır. 
  • Kaynak ağaçları, oyuncunun üretmek istediği kaynakları seçmesine izin veren yerleşik bir ilerleme sistemi sağlar. Bu, SkyFactory'nin önceki sürümlerinde bulunan rastgele bir sistemin yerini almıştır.
  • Bu listedeki diğer bazı mod paketlerinin aksine SkyFactory 4, daha fazla eşya almak için görevleri tamamlamanızı gerektirmez. Bununla birlikte, daha sonra bakacağımız isteğe bağlı bir oyun modu var!
  • Arkadaşlarınızla ve Minecraft topluluğuyla SkyFactory 4 oynamak için sunuculara katılın!

Minecraft SkyFactory 4'ü buradan indirebilirsiniz 

5. Life in the Village

Life in the Village, Minecraft'ın önemli bir parçası haline getiriyor. Bu başlı başına ödüllendirici ve keyifli bir deneyim! 

Life in the Village'in Özellikleri:

  • Kendinizi köylü gibi hissettirecek sürükleyici binalar ve yerleşim yerleri var! Geyikler, kelebekler ve kuşlar gibi yeni pasif çetelerle, kendinizi ormanda kaybolmuş bir köyde gibi hissedeceksiniz.
  • Minecraft'ı daha eğlenceli hale getirmek için malzemeleri işlemek ve işlemek için basit makineler eklendi. Dönen yel değirmenleri ve su çarkları oyuna eklenen makinelerden sadece ikisi; bunları yeni yemek tarifleri hazırlamak için kullanın. Kaynakları ikiye katlamak ve daha fazlası için oyuna başka makineler de getirildi!
  • Kolonileştirin ve büyümelerine yardımcı olacak yeni kültürler bulun. Köyün içinde bir mülk satın alabilmeniz için bir itibar sistemi eklendi! Köylüler için kaynak toplayarak ve onlarla ticaret yaparak puan kazanılır

Life in the Village'i buradan indirebilirsiniz

6. FTB Interactions

FTB Interactions, esasen Minecraft'ın geliştirilmiş şeklidir. Yeni görevler ve ilerlemelerle bu mod paketi sizi meşgul edecek. Kendinizi güçlendirilmiş çetelerden ve patronlardan korumak için daima dikkatli olun.

FTB Interactions'ın Özellikleri:

  • Takım odaklıysanız ve bir sunucuda oynamak istiyorsanız, bu sizin için harika bir mod paketi. Hayatta kalmak son derece zordur ve arkadaşlarla ve toplulukla çalışmak FTB Interactions daha da eğlenceli hale getirecektir.
  • Etkileşimli bir işçiliği menüsü ve yeni işçiliği blokları, işçiliği sürecini basitleştirir. Çok sayıda yeni içerikle bu arayüz, tarifleri aramayı çok daha verimli hale getiriyor. '
  • FTB Etkileşimleri oyun tarzınızı tamamen değiştirecek. Oyuna yaklaşımınızı değiştiren yeni makineler, mekanikler ve hedefler var.

Minecraft FTB Interactions'ı buradan indirebilirsiniz