En İyi 6 Video Oyunu İntrosu

En İyi 6 Video Oyunu İntrosu

Video oyunu açılışlarının son birkaç yılda sahip olduğu düşüş eğilimine rağmen, ilk birkaç saati çivileyen bir sürü oyun var. İşte şimdiye kadar yapılmış en iyi 6 oyun introsu :

STARDEW VALLEY

 

Stardew Valley , basit bir video oyununa mükemmel bir başlangıç ​​yapıyor. Bazıları gibi gösterişli değil ama sizi kendi dünyasına çekmek ve bırakmamak konusunda harika bir iş çıkarıyor.

Ölen dedenizden bir çiftliği miras aldıktan sonra masa başı işinizi bırakıp taşraya taşınıyorsunuz. Oyun sizi hızlı bir şekilde birkaç karakterle tanıştırıyor ve çiftliğinize başlamanızı sağlıyor. Dışarı çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve ilerledikçe öğrenebilirsiniz. Yeni mahsuller deneyebilir veya yaban havucunuzla uğraşabilirsiniz. Verimli oyuncular, tek bir günde mümkün olduğunca çok iş yapmak için zorlayabilirken, dışarıdaki daha rahat çiftçiler her şeyi kendi hızlarında yapabilir.

Stardew Valley'de etrafınızda dost canlısı bir dünya var ve oyun neredeyse anında kendinizi evinizde hissetmenizi kolaylaştırıyor.

PORTAL AND PORTAL 2

Portal and Portal 2'nin girişleri hem büyüleyici hem de tehditkar, serinin neredeyse kusursuz bir şekilde yürüdüğü bir çizgi.

İlk Portal , sizi yavaş yavaş portal tamircisi ile tanıştırmadan önce bir test odasının içinde uyandığınızı gösteriyor. İkincisi, hareketli odaları ve yüzleriyle çok daha sinematik bir yaklaşım sergiliyor. Her ikisi de size ürkütücü, kurumsal görseller sunuyor.

Portal serisi kurallarını net hale getirir ve zaman kaybettirmez. Yapboz oyunları ilginç kalmanız için sizi zorlamalı ve her iki Portal oyunu da girişlerini bilgilendirici ama canlı tutarak asla sıkılmamanızı sağlar.

SUPER MARIO 64

Mario 64 , Lakitu size hareket etmeyi öğretmeden önce sizi kalenin bahçesinde doğurur. Sonunda kaleye girecek ve maceranıza başlayacaksınız, ancak çim, tesisatçıyı 3D olarak hareket ettirmeyi güvenle uygulayabileceğiniz küçük bir oyun alanı görevi sunuyor.

DISHONORED 2

Dishonored 2 size nasıl oynanacağını öğretme konusunda iyi bir iş çıkarıyor, ancak bu listede olmasının nedeni bu değil. 

Giriş, ilk oyunun kahramanı olan babası Corvo ile eğitimini gösteriyor. Corvo'yu Dunwall şehri boyunca kovalamanız ve hatta gizli savaş yapmak için onu boğmanız gerekiyor.

Bu iki karakter arasındaki ilişkiyi uygun bir şekilde detaylandıran ve aynı zamanda oyuncuyu oyunun kontrollerini öğrenmeye teşvik eden önemli bir giriş.

THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'daki Great Plateau , belki de şimdiye kadar yapılmış en iyi öğreticiyi sunuyorGreat Plateau'da her şeyden biraz var ve maceraya yelken açmadan önce kendinizi güvende hissetmeniz için yeterli.

Breath of the Wild , oyuncuların platonun dışında keşfetmesi için çok şey sunuyor, ancak sizi asla hazırlıksız hissettirmez. Önümüzdeki 100 saat boyunca önünüzdeki olasılıklar konusunda sizi heyecanlandırıyor ve neyin mümkün olduğuna dair bir temel oluşturuyor. 

 

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR


Middle-Earth: Shadow of Mordor , oyunun kötü adamını hızla gösteren ve onlardan neden nefret etmeniz gerektiğini gösteren acımasız bir açılışa sahip. Oyun size biraz dövüş eğitimi vererek başlar. Ama orkları parçalamak yerine oğluna Mordor'un kapılarında savaşmayı öğretiyorsun. 

Shadow of Mordor , çoğunlukla cinayet ve intikamla ilgili bir oyundur, bu yüzden size temel mekaniğini aşk eylemleri yoluyla öğretmeyi seçen oyun büyüleyici bir seçimdir ve Talion'un kayıplarını çok daha zor hale getirir.