En İyi Akıllı Saatler 2021

En İyi Akıllı Saatler 2021

Artık günlük yaşantımızda kullandığımız tüm saatler yavaş yavaş akıllı hale gelmeye başlıyor. Sağlık ölçüm uygulamaları, sesle etkinleştirilen yardımcılar, mobil ödeme seçenekleri ve sokak izleme GPS özellikleriyle dolu olan akıllı saatler, teknoloji dünyasının bileğe takılan haline gelmiştir ve hayati bağımsız cihazlara dönüşmüştür.

Her ne kadar birçok akıllı saat üreticisi olsa da bunların yalnızca birkaçı gerçekten başarılı ve kullanmaya değer saatler üretiyor.

En İyi Akıllı Saatler 2021

Samsung Galaxy Watch 3

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç veya 1,3 inç 360 x 360 Süper AMOLED
Pil süresi: 45 mm'de 3 gün (41 mm'lik sürümde daha küçük kapasite)
Yerleşik depolama: 8GB
Uyumluluk: Android, iOS
İşletim Sistemi: Tizen İşletim Sistemi
Su geçirmez: Evet
 
+Güvenilir pil performansı
+Geleneksel görünümlü tasarım
+Döner çerçeve navigasyonu
 
Kan Oksijen monitörü tüm bölgelerde mevcut değildir
Jiroskop sorunları
 
Samsung Galaxy Watch 3, en iyi akıllı saat listemizin başındaki yerini alıyor. Şık tasarımı ile önceki modellere göre daha çok dikkat çekmektedir. Gövde daha küçük olsa da, ekranlar bu sefer iki modelde biraz daha büyük. 
 
Egzersiz/sağlık tutkunları için yeni bir kan oksijen monitörü, her ülkede onaylanması gerekmesine rağmen, net bir gelişmedir, bu nedenle her bölgede yoktur. Kalkmak ve biraz esneme yapmak için hatırlatıcılar kullanışlıdır, ancak jiroskoplar, ilk birkaç hamlenizi, çömelmenizi vb. kaçırdıkları için harika değildir.
 

Apple Watch Series 6

Ekran boyutu/türü: 1,53-1,78 inç OLED
Pil süresi: 18 saat
Yerleşik depolama: 32GB
Uyumluluk: iOS
İşletim Sistemi: watchOS 7
Su geçirmez: Evet
 
+Yeni Kan Oksijen monitörü
+Fantastik uygulamalar
+Her zaman açık ekran
 
Zayıf pil
 
Listemizdeki en pahalı seçim olabilir, ancak tüm üstün özellikleri arayan bir iPhone sahibiyseniz, o zaman Apple Watch 6 tam size göre. Özellikle Apple'ın cihaz ekosistemi göz önünde bulundurularak oluşturulmuş, bu listedeki en gösterişli cihazdır.
 
En büyük yeni özelliklerden biri, kalp atış hızı takibi, EKG monitörü ve GPS'i de içeren etkileyici bir sağlık ve fitness özellikleri paketi üzerine inşa edilen yerleşik bir kan oksijen monitörüdür.
 
40 mm ve 44 mm boyutlarında sunulan, her iki modelde de harika bir ekranın yanı sıra her zaman açık olan bir ekran elde edersiniz; bu, saati etkinleştirmek için bileğinize hafifçe vurmaktan hoşlanmıyorsanız mükemmeldir. Her zaman açık olsa da, zaten oldukça zayıf bir pil ömrüne daha fazla zarar verecektir.
 

Samsung Galaxy Watch

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç veya 1,3 inç 360 x 360 Süper AMOLED
Pil süresi: 46 mm'de 4 gün (42 mm'lik modelde daha küçük kapasite)
Yerleşik depolama: 4GB
Uyumluluk: Android, iOS
İşletim Sistemi: Tizen İşletim Sistemi
Su geçirmez: Evet
 
+Harika pil
ndirimli fiyat
 
-Sıkıntılı Bixby
 

Bu listenin zirvesine çıktıktan sonra, orijinal Galaxy Watch hala mükemmel bir akıllı saat ve şimdi piyasaya çıktığından veya yeni modele kıyasla çok daha ucuza satılıyor.

Peki onu özel yapan nedir? İlk olarak tasarım – doğası gereği sportif, yuvarlak yüzü ve akıllı ekran görünümüyle geleneksel görünümlü stili korumayı başarıyor. Ancak kendini gösterdiği nokta, döner çerçevesinin gerçekten kullanışlı olduğunu kanıtlama şeklidir. Samsung'un kendi Tizen işletim sistemini çalıştırarak, ikisinin saatin bu neslinde sıfırdan birlikte çalışacak şekilde tasarlandığını görebilirsiniz.

Güçlü bir işlemciye, yemyeşil ekrana ve isteğe bağlı LTE bağlantısına sahip olmasına rağmen, Samsung Galaxy Watch'ın pil ömrü oldukça etkileyicidir.

Samsung'un Bixby sesli asistanının hala biraz eğitime ihtiyacı var ve Tizen'in uygulama seçimi yüksek kalitede ancak seçim yapmak için nispeten az. Bu sıkıntılar bir yana, bu listedeki en iyi saatimiz için kolay bir seçim.

Fossil Sport

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç 390 x 390 AMOLED
Pil süresi: 2 gün
Yerleşik depolama: 4GB
Uyumluluk: Android, iOS
İşletim Sistemi: İşletim Sistemi giyin
Su geçirmez: Evet


+Şık tasarım
+Hızlı işlemci
+Erişilebilir fiyat etiketi
 
LTE seçeneği yok
 
Spor odaklı olmasına rağmen, hafif kaplaması onu günlük kullanım oldukça uygundur. Ve bir LTE seçeneği ve hoparlörü olmamasına rağmen (telefon olmadan arama yapmayı imkansız hale getiriyor), GPS'i ve iki günlük sağlam bir pil ömrünü sunmaktadır.
 
Ayrıca, piyasadaki en geniş bilek tabanlı uygulamalardan birini sunan Google'ın çok saygın Wear OS işletim sistemini çalıştırıyor. Ve süper şarjlı Qualcomm Snapdragon Wear 3100 yonga setinin dahil edilmesi sayesinde, Fossil Sport aslında olduğundan çok daha pahalı bazı giyilebilir cihazlardan daha başarılı.
 

Samsung Galaxy Watch Active 2

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç veya 1,4 inç 360 x 360 AMOLED
Pil süresi: 2 gün
Yerleşik depolama: 4GB
Uyumluluk: Android, iOS
İşletim Sistemi: Tizen İşletim Sistemi
Su geçirmez: Evet
 
+Harika çerçeve tasarımı
+Parlak ekran
 
Eklenen ekstralar, ek maliyet anlamına geliyor
 
Galaxy Watch'ın görünümü gibi ama daha da sportif olmasını ister miydiniz? Samsung Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch'ın daha yüksek bir fiyat etiketine hükmederken, artırılmış bir özellik seti sayesinde premium fiyatlandırması sunmaktadır.
 

Galaxy Watch'tan daha ince ve daha hafif, bu da onu çalışırken daha az rahatsız edici hale getiriyor, yine de bu yenilikçi döner çerçeveye sığmayı başarıyor ve aynı zamanda bir LTE yonga setini de içine sokuyor. Bu, ona akıllı telefonunuzdan bağımsız olarak çalışma seçeneği sunar ve egzersiz yaparken de onu daha iyi bir seçenek haline getirir.

Sonuç olarak, Tizen OS'nin sunduğu güçlü spor ve fitness odaklı uygulamalardan yararlanmak için daha iyi bir konumdadır. Dahili bir kalp atış hızı ve EKG sensörü, düzinelerce egzersiz rutini ve hatta stres izleme işleviyle, kişisel bir antrenörden daha iyi bir egzersiz arkadaşı olduğunu kanıtlayabilir.

Mobvoi TicWatch E2

Ekran boyutu/türü: 1,39 inç 400 x 400 OLED
Pil süresi: 48 saat
Yerleşik depolama: 4GB
Uyumluluk: Android 4.3+, iOS 8+
İşletim Sistemi: WearOS
Su geçirmez: Evet
 
+Ucuz
+Sağlam pil ömrü
+Çok sayıda Wear OS işlevi
 
Temassız ödeme yapılamıyor
 
Mobvoi'yi duymadınız mı? O zaman belki de oturup dinlemelisiniz – Çinli gadget üreticisi, akıllı hoparlörler, kulaklıklar ve evet, akıllı saatler gibi uygun fiyatlı teknolojileri, yeteneklerinden ödün vermeden bir araya getiren, sektörde yükselen bir yıldızdır. Tasarımı biraz sade olsa da, Wear OS işlevselliği söz konusu olduğunda, oldukça başarılı işlere imza atmaktadır.
 

Su geçirmez ve 2 günlük saygın pil ömrüyle, Google'ın Wear OS platformuna ve uygulamasının çoğuna erişmenizi sağlarken, GPS ve kalp atış hızı izleme özellikleri sayesinde sağlam bir fitness cihazıdır.

LTE bağlantısı takdir edilecek olsa da, bu fiyat noktasındaki gerçek kayıp NFC bağlantısıdır. Sonuç olarak, TicWatch E2 ile temassız ödeme yapmak için Google Pay'i kullanamayacağınız anlamına gelir, bu nedenle kredi kartınızı elinizin altında bulundurun.