En İyi Arcade Oyunları

En İyi Arcade Oyunları

En İyi Arcade Oyunları

En İyi Arcade Oyunları

Çoğu arcade oyunları; video oyunları, langırt tezgahları, elektro-mekanik oyunlar veya ödemeli oyunlardır. Kesin tarihler tartışılırken, arcade video oyunlarının altın çağları genellikle 1970’lerin sonunda başlayan ve 1980’lerin ortalarında biten bir dönem olarak tanımlanır. 1990’ların başında kısa bir süre yeniden canlanma olsa da, Playstation ve Xbox gibi grafik tabanlı oyun oynama yeteneklerinde yükselişe ve maliyetlerde düşüşe neden olan rekabetçi ev tabanlı video oyun konsollarının batı yarım küresinde geriledi. 

Ama özellikle mobil teknolojinin günümüzde iyice yer edinmesiyle bu sevilen arcade oyunları telefonlarımızda tekrardan oynanmaya başlandı. Tabi konsol ve PC platformlarında da oynanabilmektedir. Ancak mobil daha kullanışlı hale getirmiştir. Android platformda arcade oyunları epey yaygındır. Bizler de sizler için en iyi arcade oyunlarını derledik. Eğlenceli vakit geçirmeniz dileğiyle en iyi arcade android oyunları listemiz. 

1. Asphalt 8: Airborne

1. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8‘de, küresel bir tura çıkarken otomobillerden bisikletlere kadar şimdiye kadar oluşturulmuş en sıcak, en yüksek performanslı rüya makinelerinden birinde yarışacaksınız. Kavuran Nevada Çölü’nden Tokyo’nun sıkı turlarına kadar, zirveye giden yolda zorluk, heyecan ve eğlence dünyasını bulacaksınız.

Asphalt 8 Airborne İndir

2. BADLAND

2. BADLAND

BADLAND, çeşitli sakinlerin, ağaçların ve çiçeklerin bulunduğu muhteşem bir ormanda kurulmuş, ödüllü atmosferik yan kaydırma aksiyon macera platformudur. Orman güzel bir peri masalından çıkmış gibi görünse de, yanlış giden bir şeyler var. Oyuncu ormandan birini kontrol ederek neler olduğunu öğrenir ve şaşırtıcı sayıda yaratıcı tuzakları ve engelleri keşfeder.

BADLAND İndir

3. Crossy Road

3. Crossy Road

Crossy Road (App Store’da Altyazılı Endless Arcade Hopper), 20 Kasım 2014’te piyasaya çıkan bir arcade video oyunu. Hipster Whale tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır; “Tavuk neden yoldan geçti?” kavramı gibi şaka üzerinde oynanan oyunun adı “sonsuz kurbağa” olarak tanımlandı. 

10 yeni Savanna temalı karakter ve yeni Savanna haritası, 4 yeni çeşitli karakter, yeni karakter taşıyıcı düzeni, eski oyunculara kopyalar olmaksızın yeni karakterlerin kilidini açmasını sağlayan yeniden tasarlanmış bir ödül sistemi.

Crossy Road İndir

4. CSR Racing 2

4. CSR Racing 2

CSR Racing 2, Boss Alien ve NaturalMotion Games tarafından ücretsiz olarak oynamak için drag yarış oyundur. Bir mürettebat oluşturmak için arkadaşlarınızla takım halinde olun, sürüşlerinizi azami hız için ayarlayın ve global ekip etkinliklerinde rekabete hakim olun. CSR2 tamamen yenidir.

CSR Racing 2 İndir

5. Five Nights at Freddy’s 4

5. Five Nights at Freddy’s 4

Five Nights at Freddy’s adlı orijinal hikayesinin bu son bölümünde Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy ve gölgelerde gizlenen daha kötü şeylere karşı bir kez daha kendinizi savunmalısınız. Amacı henüz bilinmeyen bir çocuk için, 06:00’a kadar kapıları izleyerek kendinizi korumalısınız ve aynı zamanda dolabınıza veya arkanızdaki yatağa giren istenmeyen yaratıklardan kurtulun. 

Ücretsiz  Five Nights at Freddy’s 4 İndir

Five Nights at Freddy’s 4 İndir

6. Geometry Wars 3: Dimensions

6. Geometry Wars 3: Dimensions

Geometry Wars 3: Dimensions, Lucid Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından Sierra Entertainment markası adı altında yayınlanan, 2014 çok yönlü nişancı bir video oyunudur. Oyun 2015’in ortalarında Android için piyasaya sürülmüştür. 

Oyuncu işaret ettiği yere bağımsız olarak ateş edebilen bir pençe şeklinde gemi yönetir. Birincil hedef, gemiyi yok etmeye çalışan çeşitli düşman biçimlerini yok etmektir. Oyun moduna bağlı olarak, belirli sayıda puan elde ettikten sonra ekstra can ve ekstra para ödülleri toplanabilir.

Geometry Wars 3 Dimensions İndir

7. True Skate

7. True Skate

Resmi Street League Skateboarding mobil oyunu olan True Skate, şimdiye kadarki en otantik kaykay oyunudur. Oyun için; çıkıntılar, merdivenler, taşlama rayları olan parkur, yarım boru ve çeyrek borular dahil olmak üzere kaybolmak için güzel bir kaykay parkı mevcuttur. 

True Skate İndir

8. Smash Hit

8. Smash Hit

Öteki dünyaya yayılmış bir boyut ile gerçeküstü bir yolculuğa çıkın, ses ve müzikle uyum içinde hareket edin ve yolunuzdaki her şeyi parçalayın! Smash Hit ile bu deneyim, yalnızca mümkün olduğunca seyahat etmenin yanı sıra, yolda duran güzel cam nesneleri kırmak için odaklanma, konsantrasyon ve zamanlama gerektirir.

Smash Hit İndir

9. NBA Jam

9. NBA Jam

NBA Jam (kısaca “Jam“), Ulusal Basketbol Birliği’ne (NBA) dayanan uzun süredir devam etmekte olan bir basketbol video oyunu serisidir. Başlangıçta Midway tarafından arcade oyunları olarak geliştirilen oyun, fotogerçekçi sayısallaştırılmış grafiklere sahiptir. Tıpkı hatırladığınız ve daha önce hiç görmediğiniz gibi, 30 NBA takımından fazla beğendiğiniz yüksekten uçan NBA yıldızlarıyla 2’ye 2 arcade basketbol oyununu oynayın. 

NBA Jam İndir

10. Sky Force Reloaded

10. Sky Force Reloaded

Birçok kaydırmalı nişancı oyunu var, ancak hiçbiri “Sky Force” a benzemiyor. Bu çarpıcı shoot ’em up oyunu klasik arcade unsurlarını mevcut teknoloji tarafından sunulan yeni imkanlarla birleştiriyor. 

Sky Force Reloaded, muhteşem 3D grafikler, yoğun oyun ve birçok yeni özellik sunuyor. Uçaklarınızı artırma seçenekleri inanılmaz. Evet, bu doğru, uçaklar… Aralarından seçim yapabileceğiniz tatmin edici sayıda uçak var. Her birinin farklı güçlü ve zayıf yönleri vardır. Oyun içi buff kartları avlayarak ve birtakım başarıların kilidini kaldırarak iç koleksiyoncunuza hitap edin. 

Sky Force Reloaded İndir