En İyi Battle Royale Oyunları 2021

En İyi Battle Royale Oyunları 2021

Çok sayıda oyuncu bir haritaya girer ve ayakta kalan son oyuncu (veya takım) olmak için savaşır. Haritanın güvenli bölgesi genellikle maç sırasında küçülür ve kalan oyuncuları birbirleriyle çatışmaya zorlar. Tür büyüdükçe, birçok oyunun kahraman yetenekleri, büyü güçleri ve düşmüş takım arkadaşlarını canlandırma veya onları oyuna geri 'satın alma' gibi kendine özgü kavrımları bulunmaktadır. 

Call of Duty: Warzone

Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Mart 2020'de piyasaya sürülen ücretsiz bir battle royale video oyunu Call of Duty: Warzone; Raven Software ve Infinity War tarafından geliştirildi ve Activision tarafından geçtiğimiz yıl yayınlandı. Battle Royale oyunları arasındaki taze oyunlardan bri olan CoD'u diğer oyunlardan ayıran en önemli özelliği ölen oyuncunun her zaman oyuna devam etmesi için ikinci bir şansının olmasıdır. 

Fall Guys: Ultimate Knockout

Devolver Digital Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi olarak oynanan çok oyunculu bir video oyunu Fall Guys, PC ve PlayStation 4 için 16 Mayıs 2018'da bir etkinlikte tanıtıldı ve ilk olarak 31 Temmuz 2020'de piyasaya sürüldü. Battle royale oyunlarından beklediğimiz kafa kafaya şiddete daha az benziyor ve daha çok Gang Beasts'in fiziksel mizahının Ninja Warrior ile buluşması gibi. 60 oyuncu, yalnızca bir tane kalana kadar engellerle dolu 5 turda yarışır. Çok eğlenceli ve süper sevimli bir oyundur. 

Fortnite

Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından 25 Temmuz 2017'de yayınlanan Battle Royale oyunlarından Fortnite; Nintendo Switch, PlayStation 4, Android, iOS, Xbox One ve PC platformları için yayınlandı. Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan bu eşsiz oyun dünyada en çok oynanan hayatta kalma oyunlarından biri olarakkarşımıza çıkmaktadır. 

Apex Legends

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts. tarafından yayınlanan, ücretsiz bir Battle Royale oyunu Apex Legends; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 4 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürüldü. İlk olarak 2019 yılında oyun dünyasına giriş yapmasına rağmenson 2 yılda Battle Royale oyunları arasında kendini göstererek birçok başarıyada imza atmış oldu. 

PUBG

Battle Royale denilince belkide akla gelen ilk isimlerden biri hiç şüphesiz ki PUBG'dir. 2017'de (o zamanki) popüler battle royale oyunu H1Z1'i hızla gölgede bıraktı ve yenilmesi gereken battle royale oyunu haline geldi ve hala her gün yüz binlerce oyuncuyu çekiyor. Kısa sürede bu kadar sevilmesinin en önemli özelliği benzersiz bir oyun deneyimi sunması diyebiliriz. 

Hyper Scape –  Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Ubisoft tarafından yayınlanan ücretsiz bir birinci şahıs nişancı battle royale oyunu Hyper Scape,  12 Temmuz 2020 piyasaya sürüldü. 

Ring of Elysium – Aurora Studios tarafından geliştirilen ve spesifik olarak Tencent TCH Scarlet Limited tarafından yayınlanan ve Steam, DMM Garena'da ücretsiz olarak indirilebilen, oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir çevrimiçi savaş royale oyunu Ring of Elysium, 19 Eylül 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Battle Royale modunun birçok oyunsever tarafından oynandığı ve bir o kadarda sevildiği oyunun ücretsiz olması rekabeti oldukça arttırmaktadır. 

Forza Horizon 4: The Eliminator – En fazla 72 oyuncu, yükseltilmiş araçlar arayarak harita üzerinde yarışabilir ve açık dünya yarışlarına kafa kafaya meydan okuyabildiğiniz bir diğer Battle Royale oyunumuz Forza Horizon 4: The Eliminator, arabalarla yarış yaparak diğer oyuncuları geride bırakmaya çalışacağınız bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Battlefield 5 –  EA DICE tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunu Battlefield V, Battlefield serisinin 16. oyunudur. Oyun Dünya çapında 20 Kasım 2018'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülmüştür. 

CS: GO Danger Zone – Çoğundan daha küçük bir battle royale, yalnızca 16 ila 18 oyuncuya ev sahipliği yapıyor ve turlar kısa, yalnızca 10 dakika kadar sürüyor. Danger Zone, CS: GO'nun silahlarını ve rehine kurtarma gibi diğer tanıdık unsurları içerir.