En İyi GTA V Görevleri

En İyi GTA V Görevleri

Piyasaya sürülmesinin ardından yıllar geçmesine rağmen GTA V'de hayat hala tüm hızıyla devam ediyor. GTA V'in efsanevi görevlerini sizler için en iyilerini listeledik. İnanılmaz çatışmalar, nefes kesen oyunlar, birçok yerde sizi güldüren sahneler ve bazen de yerleşmiş zorlu görevlerle herkesi ekranın önüne kilitleyen izlemesi dahi heyecan verici olan görevleri haberimizin devamında görebilirsiniz. 

Friendship Request (Arkadaşlık İsteği) 

Bu, “Grand Theft Auto V” de Lester Crest tarafından baş karakter Michael De Santa'ya verilen ilk görevdir. Görevin Lifeinvader'ın ofisini kılık değiştirmiş olarak bombalamak. Bu basit gibi görünse de Michael görev sırasında mini bir oyun yapmak zorunda kalacak ve bu da bilgisayarınızdaki açılır pencereyi kapatmanıza neden olacak. Altın madalyayı almak için hepsini 32 saniye içinde temizlemeniz gerekiyor – Michael'ın zaman yavaşlatma yeteneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. 

Caida Libre (Serbest Düşüş)

Trevor ve Michael ile birlikte çalıştığımız bu görevde, gelişmiş silahlara sahip bir uçağı düşürmemiz gerekiyor. Bu bölümdeki aksiyon, filmlerdeki aksiyon sahnelerini aratmayacak gibi görünüyor ve son GTA oyunundaki en çılgın bölümlerden olabilir. 

Flight School (Uçuş Okulu)

GTA 5'i ilk defa oynayan oyun severler için oldukça zorlayıcı bir görev olduğunu açıkca söyleyebiliriz. Birçok oyun sever bu bölümü atlayıp başka bir göreve nasıl geçeriz gibi sorular soruyor. Fakat bu bölümü bir uçuş eğitimi olarak algılarsanız uçmayı öğrenmek size oyunda çok fazla şey katar. 

Minor Turbulence (Küçük Türbülans)

Uçuş okulundan bahsetmişken, uçuş ve silah becerilerinizi test eden bu kısımdan bahsetmeliyim. Göreve adını veren minik türbülans sizinki yerine başka bir uçak tarafından yaşanmıştı ancak görev GTA serisinde gördüğünüz gibi çılgınca devam ediyor. 

Deep Inside (Derinlerde)

3 Kahramanımızdan biri olan Micheal'ın sinema aşkını GTA V oynayan tüm oyuncular neredeyse bilir. Ama bu sefer Franklin'le film sahnesine gittik ve başımız belaya girdi. İyi sürüşe, bozulmadan garaja teslim edilmesi gereken klasik arabalara ve hayatta kalmaya dayanan bu bölümde, James Bond filminden araç bileşenleri ve beyaz ceketler yer alıyor. 

Derailed

Şüphesiz GTA V'in en zorlu görevlerinden biri treni raydan çıkarma görevidir. Tüm görev boyunca düşmanı çok hızlı ve mümkün olduğunca etkili bir şekilde yok etmek önemlidir. Amacınız görev sonunda altın madalya kazanmak ise biraz yardım alarak  önerilen araçları ve oyun yöntemleri işinizi kolaylaştırabilir. 

The Paleto Score (Paleto Skoru)

Bu görevin gerçek bir hırsızın tavsiyesi ile oluşturulduğuna ve klasik banka soygunu görevinin çok ötesine geçtiğini biliyoruz. Bu bölümü asla unutamayacaksınız.Kaosu dağıtmak için Minigun'unuzu kullandıktan sonra, bir tank tarafından kovalanan bir buldozer kullanacaksınız. Hatta zaman zaman açıp bu bölümü tekrar oynatabilirsiniz. 

The Big Score (Büyük Skor)

GTA V'deki film benzeri görevlerden biri olan The Big Score'da amacınız üç karakteri ayrı ayrı soymak ve kontrol etmektir. Doğru oynadığınız zaman görevi yaklaşık yarım saat süren iki farklı şekilde tamamlayabilirsiniz.