En İyi Hosting Firmaları

En İyi Hosting Firmaları

En İyi Web Sitesi Hosting Hizmetleri

En İyi Web Sitesi Hosting Hizmetleri

Paylaşılan hosting, Web Sitesi Üreticileri veya WordPress Hosting sağlayıcıları arıyorsanız ya da dünyanın en iyi web sitesi sağlayıcılarını tanımak istiyorsanız, Ekim 2018 itibariyle 80’e yakın web hosting sağlayıcısı incelendi.

Bir web hosting hizmeti almak istiyorsanız, bunlar hatırlanması gereken en önemli beş şeydir:

Web hosting: Başlamadan önce 5 ipucu

1. Genellikle ne için ödeme yaparsınız: Web siteniz öncelikle bir hobi ise o zaman önemli değil. Ancak, temel bir iş aracı olarak, özellikle en ucuz teklife yönelmek genellikle yanlış ekonomik sonuçlar doğurur.

2. Fiyatlandırma hilelerine dikkat edin: web sitesi hosting sağlayıcılarının ezici çoğunluğu, sözleşmelerinin başında düşük fiyatlar sunar, ancak tanıtım döneminin sona ermesinden sonra fiyatlandırmayı arttırır. Bu kayıt olduktan 24, hatta 36 ay sonra bile olabilir.

3. Sağlayıcı ne kadar güvenilir: Hemen hemen herkes, gerçek bir web hosting gibi davranabilir ve başkalarının ürünlerini tekrar satmaya çalışabilir. Bu nedenle, ne kadar süredir bulunduklarını, bir iletişim adresleri olduğunu, web sitelerinde gerçekçi sözler kulandıklarını tespit etmeye çalışın.

4. Sınırlarınızı bilin: Kendi web sitenizi oluştururken ne kadar rahatsınız? Yayınlanan sayısız yasal ve ticari sonuçları anlamak için yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz.

5. Web sitesi oluşturucularını düşünün: Web sitesi almak için web sitesi hosting gereksiniminiz yok ve web sitesi oluşturucuları ilginç bir alternatif sunuyor. Ancak, kendi özel platformları sayesinde ayrılmak istiyorsanız içeriğinizi kolayca taşıyamazsınız.

En İyi 8 Web Hosting Firması

Şu anda en iyi web hosting firması InMotion hosting. Bu, pazardaki en iyi çok yönlü ve WordPress veya e-ticaret hosting için arayan tüm büyüklükteki bireyleri ve işletmelere hizmet verebilmektedir.

Listeye göz atalım.

1. InMotion Web Hosting

En iyi genel web hosting

WordPress hosting: Evet | İş hosting: evet | Web tasarım hizmetleri: Evet | 7/24 destek: Evet

1. InMotion Web Hosting

Bu popüler web sunucusu, 15 yılı aşkın süredir işinde olan saygın ve profesyonel bir işletmedir. Ayda 3.99 $ ‘dan başlayan paylaşımlı hosting dahil olmak üzere etkileyici teklifleri vardır. Ayrıca InMotion’un planlarına diğer sağlayıcıların genellikle ekstra ücret aldıkları kötü amaçlı yazılım ve DDoS koruması, “spam güvenliği” e-posta ve temel yedeklemeler sistemi dahil bazı oldukça hoş ekstralar getirmesidir.

InMotion, hosting ile hem cPanel hem de Softaculous paneller sağlar ve başka bir güçlü yönü ise, herhangi bir şeye takılıp kaldığınızda en üst düzey teknik destek. Testlerde, bu firmanın genel performans düzeylerinin ortalamanın çok üzerinde olduğunu görüldü. Bu, hızlı yüklenen web sitelerini görmek isteyenler için iyi bir haber.

Kısacası, burada hoş bir anlaşma ve bazı cazip fiyatlandırmalar var. Hizmetten memnun kalmamanız halinde 90 gün içinde para iade garantisi verilmesi gerekiyor.

2. 1&1 web hosting

Runner-up genel paylaşılan web hosting

Baremetal sunucuları: Evet | Ücretsiz SSL sertifikası: Evet | Güvenli hacker koruması: Evet | E-posta pazarlaması: Evet

2. 1&1 web hosting

1&1 büyük bir web hosting firması, GoDaddy ile dünya hakimiyeti için mücadele ediyor ve Avrupa’nın en büyük firması. Almanya’da bulunan firma, ilk yıldan sonra 8 dolara yükselmesine rağmen, ayda 0.99 dolardan başlayan fiyatlara sahip şaşılacak bir dizi servis sunmaktadır.

Bunun da ötesinde bu host, bazı akıllı ücretsizler (örneğin, tüm planlara dahil olan SSL sertifikaları ile ücretsiz bir domain ve sınırsız depolama), ücretsiz web tasarım yazılımı (NetObjects Fusion 2013), 7/24 telefon ve e-posta desteği, bir grafik arşivi, 30 günlük bir para iadesi garantisi, şeffaf çoğaltma (şirket, coğrafi yedeklilik) ve 300Gbps’lik bir ağ bağlantısı sağlar.

3. HostGator web hosting

Piyasadaki en iyi “ucuz” seçenek

Ölçülmemiş bant genişliği: Evet | Ölçülmemiş disk alanı: Evet | Search kredisi: 150 $ | Para iade garantisi: 45 gün

3. HostGator web hosting

Eğer bütçeye uygun bir web hosting arıyorsanız, HostGator’un Hatchling planından başka bir yere bakmayın. Bu sağlayıcının güzelliği, bu temel planın bile birçok açıdan sınırlandırılmamasıdır. Bant genişliği veya disk alanı, alt alanlar, MySQL veritabanları, FTP ve e-posta hesapları üzerinde herhangi bir sınırlama yoktur.

Ayrıca web sitenizin cPanel tabanlı yönetimini ve % 99,9 kesintisiz çalışma garantisi elde edersiniz. Diğer avantajlar arasında 7/24 müşteri desteği ve 200 $ değerinde Google ve Bing Ads kredisi bulunmaktadır.

Bununla birlikte, bunun bir yıl boyunca size ücretsiz bir domain vermeyen bir sağlayıcı olduğu gerçeğini de içeren bazı sınırlamalar vardır ve Hatchling planında sadece bir web sitesi işletebilirsiniz.

Diğer avantajlar arasında, 45 günlük geri ödeme garantisi de bulunmaktadır. Ama, yeni hesaplara kaydolduktan sonraki ilk ay için ücretsiz transferler söz konusu değildir. Cüzdanınız üzerindeki asgari etkiyi göz önünde bulundurarak, üç yıllık bir sözleşmede ise ayda 2.64 $ (1,95 £) gibi düşük bir fiyatlandırma söz konusudur.

4. GoDaddy web hosting

İyi bilinen, saygı duyulan ve güvenilen iyi bir çok yönlü hizmet

SEO Hizmetleri: Evet | Ücretsiz domain: Evet | Veritabanı yedekleme ve geri yükleme: Evet | Ölçülmemiş bant genişliği: Evet

4. GoDaddy web hosting

ABD merkezli web hosting firması, bu alandaki en büyük ve muhtemelen en iyi bilinenlerden biridir. Ayrıca portföyünde on milyonlarca domain ile dünyadaki en büyük domain tescil firmasıdır. GoDaddy’nin en ucuz web hosting paketi (Economy), bir yıl boyunca imzaladığınızda ayda 2.49 $ fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Bu sağlayıcı ücretsiz yedekleme ve geri yükleme bir yıl boyunca ücretsiz Microsoft Office 365 Business Email, kesintisiz çalışma garantisi (% 99,9), sınırsız depolama (Ekonomi paketi için sadece 100 GB olmasına rağmen) sınırsız bant genişliğinin yanı sıra yıllık plana sahip ücretsiz bir domain sunar.

GoDaddy’nin tüm paketlerinde sunduğu oldukça şık bir özellik; hosting hesabınızın içinden talep üzerine hosting kapasitesini (örneğin, trafikte ani bir artış yaşadığınızda) artırma kabiliyetidir.

5. Bluehost web hosting

WordPress için tercih edilen 1 numaralı partner

Ölçülmemiş bant genişliği: Evet | WooCommerce hosting: Evet | Ücretsiz domain: Evet | 7/24 destek: Evet

5. Bluehost web hosting

Bluehost, web devi Endurance International Group (EIG) tarafından sahip olunan Utah merkezli bir hosting firmasıdır. WordPress planları ayda 20 $ fiyatından başlayarak (aynı zamanda indirimli bir giriş oranı olsa da) aylık olarak 2.99 $ (üç yıllık bir sözleşme ile) temel paylaşımlı hosting hizmeti sunar.

Mojo Marketplace ile çalışan bir sistem üzerinden diğer popüler uygulamalar yerine WordPress için otomatik kurulum alırsınız. Uzman kullanıcılara bir şeyler yapmaları için cPanel tabanlı bir alan da var.

Ayrıca, Bluehost Weebly tabanlı bir web sitesi oluşturucu sağlar. Bu, altı sayfaya kadar bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan temel tarayıcı tabanlı bir web sitesidir ve site şablonları dahil hiçbir ekstra ödeme istemez. Hiçbir şey olmamasından iyidir ve daha fazla işlevsellik vardır.

Ayrıca, iyi bir müşteri desteği sunuluyor. Sonuç olarak, daha ileri düzey kullanıcılar için iyi bir güç ve potansiyel ayarlamayla birlikte kullanıcı dostu özelliklerin bir karışımıdır.

6. Tsohost web hosting

Bazı düşük maliyetli planları ile çok yönlü sağlayıcı

Günlük yedekler: Evet | Ücretsiz SSL: Evet | Özel web konsolu: Evet

6. Tsohost web hosting

Bu İngiltere merkezli sağlayıcı, her ay 1.61 £ (2.15 $) ile başlayan giriş seviyesi bir planı sunar. Bu plan sizi 500MB depolama alanıyla sınırlandırır. Ancak sınırsız bant genişliği, SSL ve 10 mail kutusu şifrelemesi elde edersiniz.

Bu firmada da esneklik var, çünkü Tsohost’un kendi bulut mimarisi ve özel web yönetim konsolu aracılığıyla cPanel hosting veya ‘bulut web hosting’ seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Tsohost’un teknik desteği, en azından yapılan testlerdeki deneyimlere göre yanıt süreleri açısından en hızlısı olmayabilir. Ancak sorgulara açık ve doğru cevaplar sağladığı tespit edildi. Performans seviyeleri de sağlam ve şirket 60 günlük bir para iade garantisi sunuyor. Bu, çoğu sağlayıcıyla göreceğinizden daha fazlası.

7. Wix web hosting

En iyi web sitesi oluşturucu

Online mağaza: İsteğe bağlı | Ücretsiz domain: Evet | Search kredileri: 75 $ | Profesyonel site incelemesi: İsteğe bağlı

7. Wix web hosting

Wix, çekici bir dizi plan sunan ve sitenizi ihtiyaçlarınıza en iyi uyacak şekilde uyarlama konusunda gerçekten etkileyici bir derinliğe sahip bir web sitesi oluşturma hizmetidir. Hizmet, içerik ve işlevlerle dolu dolu ve sitenizi çok farklı şekillerde ince ayar yapmanıza olanak tanıyan kullanıcı dostu bir düzenleyiciye sahiptir.

Ve pano boyunca derinlik var. Örneğin; şablonlar söz konusu olduğunda, önceden tanımlanmış sitelerin bir saçılımını almazsınız, 500’den fazlası vardır. Wix ile seçim yapmak için şımartıldığınızı sık sık görebilirsiniz.

Diğer güçlü özellikler arasında, Instagram tarzı filtrelerin tonlarca entegre bir görüntü düzenleyicisi ve önyükleme yapmak için bir e-ticaret şablonları bulunur.

Wix’in bile ücretsiz bir planı vardır, ancak bant genişliği ve depolama alanını (500MB’a kadar) sınırlandırır ve sitenize marka koyar. En popüler abonelik olan Unlimited plana geçin, 10 GB depolama alanı ve ücretsiz domain, sınırsız bant genişliğinin yanı sıra, 75 $ değerinde Google Ad kuponu elde edin.

8. Weebly web hosting

Güçlü sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu

SSL Güvenliği: Evet | Sürükle ve bırak oluşturucu: Evet | Search kredileri: 75 $ | Ücretsiz SEO araçları: Evet

8. Weebly web hosting

Wix gibi, Weebly web sitesi binası arenasında bir başka devdir ve aynı zamanda 500MB’lık depolama alanıyla sınırlı olmakla birlikte ücretsiz bir plan seçeneği de sunar. Ayrıca, sitenizde reklamlar da alacaksınız. Bu nedenle, Weebly‘ye dayatılan reklamlardan arınmış olmak istiyorsanız, ayda 6.80 $ mal olan giriş düzeyindeki ücretli plana geçmeniz gerekir.

Başlangıç paketinin hiçbir reklamı veya depolama limiti yoktur ve ayrıca ücretsiz bir domain de alırsınız. Dahası, internetten satış yapmayı düşünenler için oldukça çekici olan şey, bir web mağazası (en fazla 10 ürün içeren bir temel olsa da) desteği de olmasıdır.

Chunkier planları, kuponlar, müşteri yorumları, envanter yönetimi desteği ile üst düzey bir web mağazası oluşturmanıza olanak tanıyan bir dizi özellik sunar. Üstün performans planında (ayda 35 $) ayrıca hediye kartları ve e-posta kampanyaları da bulunuyor.

Weebly’nin şık web sitesi şablonları gerçek bir nimettir. Ama genel bir geri alma işlevi olmaması gibi editör arayüzü ile birkaç eksiklik vardır. Yine de, hafif dezavantajları bu iyi özellikli web sitesi oluşturma hizmetinden vazgeçirmez.