En İyi İnternet Tarayıcıları 2020

En İyi İnternet Tarayıcıları 2020

   Cihazınızda kullanacağınız doğru tarayıcı, internetinizin çalışma performansında oldukça büyük farklar yaratabilir. Sizi reklamverenlerin izlemesinden ve zararlı yazılımlardan koruyabilir. Tüm dosyalarınızı telefonunuz veya tabletinizle senkronize edebilir. Size ihtiyacınız olan içerikleri sunabilir ve ihtiyacınız olmayan şeyleri filtreleyebilir.

     Bizlerde bugün sizlere tüm bunları doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilen mükemmel tarayıcıları derledik. İşte 2020 yılının en iyi internet tarayıcıları…

EN İYİ İNTERNET TARAYICILARI 2020

1. Mozilla Firefox

İşletim sistemi: Windows, macOS, Linux, Android, iOS
 
ARTILARI:
  • İnanılmaz derecede esnek
  • Platformlar arası senkronizasyon
  • İyi gizlilik koruması
EKSİLERİ:
  • Rakip tarayıcılardan biraz daha yavaş

    Firefox uzun zamandır internetin İsviçre Çakışı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Firefox için yayınlanan Sürüm 72 ise özellikle iyidir: e-posta adresiniz bilinen bir veri ihlaline karşı sizi uyarabilir, sinir bozucu izin bildirimleri açılır pencerelerini engeller.

      Daha önce olduğu gibi, hem görünümü hem de kullanabileceğiniz uzantılar ve eklentiler açısından sonsuz şekilde özelleştirilebiliyor. Geçen yılki revizyon, Chrome'un gerisinde kalmaya başlayan performansını önemli ölçüde geliştirci ve oldukça mütevazi donanımlarda bile sağlam çalışmaya başladı.

2. Microsoft Edge

İşletim sistemi: Windows, macOS, Android, iOS, Linux çok yakında