En iyi kamera uygulamaları

En iyi kamera uygulamaları

Tüm akıllı telefonlar, orijinal kamera uygulaması ile gelir. Ancak varsayılan kamera uygulaması en iyi fotoğrafları elde etmenize yardımcı sağlayacak güçte değildir. Günümüzdeki birçok, geliştirici akıllı telefonlar için fotoğraf uygulamaları geliştirmektedir. Bu fotoğraf uygulamaları ile mükemmel resimler çekebilir, çektiğiniz resimleri düzenleyebilirsiniz. Biz gamer ekibi olarak,Google Play üzerinde bulunan en iyi fotoğraf uygulamalarını inceledik ve sizlere sunuyoruz.

1.) Camera FV-5 Lite

1.) 	 Camera FV-5 Lite

Android için en iyi kamera uygulamalarından birisidir. Neredeyse, tüm fotoğraf araçlarını barındıran bir uygulamadır. Bu uygulama, öncelikle fotoğraf meraklıları sonra profesyonel fotoğrafçılar için hazırlanmıştır. ISO, ışık ölçüm odağı, beyaz dengesi vb. Üzerinde tam kontrol sağlar.

Uygulamanız yüksek özellikli ve kolay bir ara yüzü bulunmaktadır. Android için en iyi kamera uygulaması olan bu uygulamanın dezavantajı ise, ücretsiz sürümünde: kalitesi düşük fotoğraflar almasıdır. Yine de ücretsiz sürümü birçok özelliğe sahiptir. Uygulamanın fiyatı yaklaşık 12 tl.

Uygulamanın ücretsiz sürümünü indirmek için: Google Play

Uygulamanın ücretli sürümü satın almak için: Google Play

2.) Camera MX

2.) Camera MX

Camera Mx: fotoğraf çekmek için birçok seçenek sunan, tam özellikli bir kamera uygulamasıdır. Tam çözünürlük ve keskin görüntüler almanızı sağlamaktadır. Uygulamanın en güzel özellikleri: yaratıcı resim düzenleme aracı, resimlerden animasyon ve video yapabilme, binlerce efekt, filtre, çerçeve ekleyebilme ve daha birçok özelliklerinin bulunmasıdır.

 Uygulamanın diğer güzel bir özelliği ise, çektiğiniz videolar içinde en iyi pozu bulabilme özelliğidir. Böylece video içinde beğendiğiniz bir sahneyi resim olarak ayıklayabilirsiniz.

Android için eniyi ücretsiz kamera uygulamalarından birisi olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

3.) Open Camera

3.) Open Camera

Android telefonlar, tabletler için: hafif olan ve çok özellikli bir kamera uygulamasıdır. Uygulamanın içinde hiçbir şekilde reklam ve satın alma bulunmamaktadır. Uygulama açık kaynak kodlu ve gerekli tüm kamera özellikleri ile gelmektedir.

Uygulamanın en güzel yönlerinden birisi, sol taraf veya sağ tarafa göre ayarlanabilmesidir. Open Camera yılın en mükemmel kamera uygulamasından birisidir. Ancak tek bir sorun var, oda küçük resimlere odaklanma konusundaki verimsizliğidir.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

4.) Candy Camera

4.) Candy Camera

Daha iyi öz çekim almanıza olanak sağlayan güzel bir kamera uygulamasıdır. İçinde makyaj,yüz zayıflatma, çıkartmalar ve çok sayıda efekt bulunduran bir uygulamadır.

Çok iyi bir fotoğraf uygulaması olduğunu söyleyemeyiz. Ancak selfie tutkunları için mükemmel bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Uygulama ücretsizdir ancak içinde reklam barındırmaktadır. Reklamları kapatmak için, telefonunuzun internet bağlantısını kapatabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

5.) Cymera Camera

5.) Cymera Camera

100 milyonun üzerinde indirmesi olan CyWord, en iyi kamera uygulamalarından birisidir. En güzel özellikleri, kamera lensi, kamera sabitleyici, zamanlı fotoğraf çekme,sessiz resim çekme özellikleridir.

CyWord, ayrıca fotoğraflarınızı düzeltme araçları da bulundurmaktadır. Kullanıcıların aradığı bütün özellikleri barındırıyor. Uygulamanın en mükemmel başka bir yönü ise,vücut şekillendirebilme özelliğidir. Eğer bir profesyonel fotoğrafçı iseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsizdir.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

6.) Camera ZOOM FX

6.) Camera ZOOM FX

Telefonunuzda fotoğraf çekmek için kullanabileceğiniz başka bir zengin özellikli uygulama. Bu uygulama, aksiyon çekimleri, sabit çekimler, fotoğraf filtreleri, fotoğraf kompozisyonu gibi birçok özellik sunmaktadır.

Uygulamanın en güzel yönlerinden birisi, seri şekilde çoklu fotoğraflar çekebilme özelliğidir.Ayrıca uygulamanın Premium sürümünde casus kamera gibi özellikler bulunmaktadır.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

7.) Z Camera

7.) 	 Z Camera

Bu uygulama herhangi bir fotoğraf veya video çekmeden önce efektleri ön izlemenizi sağlar.Uygulamanın diğer özellikleri ise: Güzellik öz çekim, fotoğraf editörü, HDR’dir.

Yeni güncelleme ile birçok güzel özellik gelmiştir. Bu özellikler: Takas yüz, Çıkartmalar, Saç modeli, Kas genişletme, 3D Dövme efektleri ve daha fazlası. Uygulamanın dezavantajı ise, özelliklerin yüksek ücretli olmasıdır.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

8.) A Better Camera

8.) 	 A Better Camera

Genellikle yüksek kaliteli fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar için önerilen bir uygulamadır. Bu uygulama HDR, HD panorama, multishot ve gece kamerası gibi gelişmiş kamera özelliklerini barındırmaktadır.

Uygulama birçok resim çektikten sonra,bu resimlerin içinde en iyi olanını seçen; bir yapay zekaya sahiptir. Fotoğraf meraklıları için mükemmel bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama video çekimi yapmak isteyen kullanıcılar içinde farklı özellikler sunmaktadır. Örneğin, zaman atlamalı çekim, netleme kilidi, beyaz dengesi kilidi vb.

Bu kamera uygulamasının en güzel yönlerinden birisi ise, 10TL gibi düşük bir rakam ile satılmasıdır.

Uygulamayı indirmek için: Google Play

8.) Camera360

8.) Camera360

Camera 360, profesyonel fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar için mükemmel bir kamera uygulamasıdır. Uygulamanın her çeşit efekt özelliği bulunmaktadır. Ayrıca bu efektleri doğrudan resimlere entegre edebilirsiniz.

Uygulamanın, karmaşık bir ara yüzü olduğunu söyleyebiliriz. Özellikleri keşif etmeniz biraz zaman alacaktır.Özellikleri keşif ettiğiniz taktirde mükemmel bir fotografçı olabileceğinizi söyleyebilirim.

 Uygulama ücretsizdir.

 Uygulamayı indirmek için: Google Play

10.) Footej Camera

10.) Footej Camera

Varsayılan android kamera uygulamasına,mükemmel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Geliştiriciler uygulamanın arayüzünü oldukça basitleştirdi. Basit bir arayüzü olmasına rağmen, bütün profesyonel fotoğraf araçlarını barındırdığını da söylemek gerekir.

Uygulamanın Premium sürümünde yüksek kaliteli, .JPEG uzantılı fotoğraflar elde edebilirsiniz. 10 saniye içinde, 20 tane seri fotoğraf alabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için: GooglePlay