En İyi Minecraft Sunucuları 2020

En İyi Minecraft Sunucuları 2020

Minecraft dünyası, yapısı sayesinde görünüşte sonsuz bir macera kaynağı sunuyor. Hayatta kalma modunda yaratıkları arayabilir ve onlar savaşabilir veya sanatçı rolüne bürünüp yaratıcı modda muhteşem bir dünya oluşturabilirsiniz. Minecraft sunucuları sayesinde, dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte oynayabilir, ünlü fantastik manzaraları veya geçmişin oyunlarını taklit etmek için hazırlanmış dünyaları deneyebilirsiniz.

Minecraft Middle Earth

Tolkien dünyasına derin bir dalış yapmaya hazır mısınz? Ekim 2010'da kurulan Minecraft Middle Earth, 335 mil karenin üzerine kurulmuştur ve size keşfetmeniz içni devasa bir sanal dünya sunar. Middle Earth topluluğu, Isengard, Moria, Dol Amroth ve Minas Tirith dahil olmak üzere birçok ikonik konum bulunuyor. Maceranıza bir hobbit olarak başlayabilir ve haritayı keşfedebilir veya inşa etmeye katkıda bulunabilirsiniz. Her iki durumda da Middle Earth topluluğu destekleyicidir yeni arkadaşlar edinmek için Discord'larına katılabilirsiniz.

Hypixel

Eğlenmeyi çok seviyorsanız, kesinlikle Hypixel'e katılmanız gerekiyor. Bu mini oyun tabanlı dünya, katılabileceğiniz sağlıklı bir çok oyunculu göreve sahiptir. En önemli detayı ise oynaması ücretsiz olması. UHC Champions, zorlu bir hayatta kalma modu oyunu veya kendinizi diğer 11 oyuncuya karşı yarıştığınız tam teşekküllü bir yarışı oyunu olan Turbo Kart Racers gibi oyunlara katılabilirsiniz. Liderlik tabloları, tüm oyunlarda en iyi oyuncuları sergiler ve sunucuyu desteklemek için resmi web sitesi mağaasından çeşitli ürünler satın alabilirsiniz.

Grandtheft Minecraft

Riskli suç dünyasına geri dönmek mi istiyorsunuz? Eğer öyleyse, Grandtheft Minecraft tam size göre. MineSantos, Sanktburg ve New Mineport gibi bölgeleri keşfetmek için bu haritaya göz atabilirsiniz. Sunucu, av tüfeğinden keskin nişancılara kadar 35'in üzerinde özel silah içerir. Grand Theft Auto dünyasında da olduğu gibi Grandtheft Minecraft'ta da oldukça zengin bir suçlu olabilirsiniz. Hatta çeteler kurabilir ve kadronuzu bile oluşturabilirsiniz. Sık sık yayınlanan güncellemeler ise bu sunucuyu ilginç kılıyor.

Pixelmon Craft

Minecraft formundaki Pokemon dünyası. Seriye bağlı olarka birden fazla bölgeyi keşfedebileceğiniz Pixelmon Craft'ta dünyanın dört bir yanında diğer Pokemon kullanıcılarına katılın. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu sunucudaki hayvanlar çeşitli Pokemonlarla değiştirilir. Bunu bir sonraki seviyeye taşıyan şey, Pokemon'un savaşılıp yakalanabileceğidir. Devam edin ve bir sonraki pokemon ustası siz olun.

PirateCraft

Yedi denizin özgürlüğünü arzuluyor musunuz? Hayallerinizdeki korsam yaşam tarzını yaşayabileceğiniz bir sunucu olan PirateCraft'a girin. Dünyayı dolaşabileceğniiz kendi gemilerinizi ve toplarınızı üretin. Tabii ki, şbu toplar sadece dekorasyon için değil. Sunucunun diğer özellikleri arasında başkalarıyla birlikte korsan ekipleri oluşturmak ve özel korsan grogları oluşturmakta yer alıyor. Standart hayatta kalma, yaratıcı bina veya mini oyunlarla bir PvP moduna girmeyi tercih edenler için birden fazla harita mevcuttur.

WesterosCraft

Game of Thrones: A Song of Ice ve Fire serisine dayanan bir dünyayı unutamayız. Bu tam boyutlu Westeros haritası 7,5 mil kareden fazla sanal alana yerleştirilmiş 1,5 milyardan fazla blok kullanılarak oluşturuldu. Ziyaret edilebilecek ünlü yerler arasında Winterfell, King's Landing, Lannisport, Highgarden ve Pyke yer alıyor. WesterosCraft'ın yapımcıları, sadece bir göz atmak isteyenler ve inşaatçı olmakla ilgilenenler de dahil olmak üzere herkesi eğlendirebileceklerini iddia ediyor.

Potterworld

Keşfetmek için farklı bir büyülü dünya mı arıyorsunuz? En sevdiğiniz fantastik kitap ve filmlerden çıkmış gibi görünen konumlara göz atmak için Potterworld'e katılın. Hogsworth ve Hogsend gibi her konum adına eklenen Minecraft eğlencesinin dokunuşunu çözmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bunların yanı sıra birçok mini oyunda bulunuyor.

Extreme Craft

Tam olarak ne tür bir sunucuya katılmak istediğinizden emin değilseniz Extreme Craft'a katılabilirsiniz. Bu Minecraft sunucusu, her türlü oyuncu için çeşitli oyun modlarında bulunan en popüler seçeneklerden biri olarak duruyor. Oyun modları arasında hayatta kalma, açlık oyunları, skygird, skywars, sky block, asit adası ve yumurta savaşları bulunuyor. Tabii ki, yaratıcı bir oyuncu olarak da katılabilir ve çeşitli eserler oluşturabilirsiniz.