En İyi Mobile Legends Karakterleri

En İyi Mobile Legends Karakterleri

Yalnızca Android platformunda 100 milyondan fazla indirilen Mobile Legends, 14 milyon yorum aldı. Bu kadar yüksek bir skora rağmen 4.0 gibi yüksek bir skora sahip olan bu oyun, şampiyonluğu ve grafikleri ile hala insanların ilgisini çekiyor. Oyundaki her karakterin farklı yetenekleri ve meslekleri var. 

Birbirinden güçlü bir oyuncu havuzuna sahip olan ve LoL ve Dota 2 gibi tür bozanlarla rekabet edebilecek devasa bir kahraman havuzuna sahiptir. Mobile Legends istatistiklerine bakmak ve 95 kahramanın her birini denemek için saatler harcamak yerine, doğrudan kazanmak için en güçlü ve etkili Mobile Legends en iyi karakterlerini kullanabilmeniz için Mobile Legends'in en iyi kahramanlarını sizler için listeledik. 

Oyundaki karakterlerin gücü gelecek güncellemelerle aynı kalmayacak, değişmeye devam edecek. Tabii bu her şampiyon için geçerli değil. Karakterler değiştiği gibi aynı zamanda oyuna sürekli yeni kahramanlarda eklenmekte. 

Gusion

Haritayı rakibinize göre daraltmak istiyorsanız tercih etmeniz gereken şampiyonlardan biridir. Gusion, özellikle bire bir pozisyonda çok etkilidir.Rakibi tek başına yakaladığınızda, başta adapte olması biraz zor olan bir kahramandır. Özellikle cep telefonu oynarken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Şampiyonluğa alışmak istiyorsanız bilgisayarda oynamak daha mantıklı olabilir. 

Badang

Badang, hareket kabiliyeti ve yetenekleri ile düşmanlarını yenebilen bir dövüşçü. Yakın dövüşe rağmen, Badang çok iyi bir menzile sahip ve rakiplerinden kaçma veya kapma konusunda çok başarılı. Bu karakteri oynarken dilerseniz bazı tank eşyaları satın alarak daha da güçlenebilirsiniz. 

Karrie

Karrie, nihai tank avcısıdır çünkü hafif tekerlekleri, hedefin maksimum sağlığına bağlı olarak gerçek hasara neden olur. Speedy Lightwheel'inizi en ilginç düşmanlar için saklayın – zayıf rakiplere karşı size yardımcı olmaz. 

Hanzo 

Gerçekten de oyundaki en iyi karakterlerden biri. Ancak bu rolü iyi oynamak istiyorsanız öncelikle oyunu iyi kavramanız gerekiyor. Karakterin yeteneklerini kullanmak biraz zor. Bu nedenle BlueStacks'ten yardım alabilir ve oyununuzu rahatlatabilirsiniz. Meta verilerin sürekli değiştiği Mobile Legends'ta Hanzo, uzun zamandır daha iyi karakterlerden biri gibi görünüyor. 

Natalia

Ling'in duvarları kullanması gibi, Natalia da haritada gizlice dolaşmak için çalıları kullanır, bu nedenle haritayı stratejik olarak konumlandırmak için öğrenmek önemlidir. Claw Dash iyi bir yer değiştirme veya kaçış aracıdır. Aynı zamanda güçlü bir alan iticisisiniz, acil bir durumda düşman üssüne gidebilir, sis bombaları kullanabilir ve üssü yıkmaya başlayabilir, düşmanı geri çağırmaya zorlamak için mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalabilirsiniz. 

Grock

Grok dayanıklılık açısından oldukça iyidir çünkü hem tank hem de savaşçıdır. Glock, 260 hareket hızı, 135 fiziksel hasar, 21 fiziksel savunma, 2819 can ve 0.81 saldırı hızına sahip bir karakterdir. Diğer tanklara göre biraz hantal olsa da yüksek saldırı ve savunma yetenekleri ile bu boşluğu rahatlıkla dolduruyor.