En İyi Sulu PC Oyunları

En İyi Sulu PC Oyunları

En İyi Sulu Oyunlar

En İyi Sulu Oyunlar

Harika suya sahip bir oyun hakkında sadece bir şey var aslında. Belki de yıllardır oyunlarda su çoğunlukla ikna edici değildi; ışıldama ya da dalgalanma veya girdap yapmadı, hatta hareket etmedi. Şimdi ise, su bir vurgu haline geldi, oyun fragmanlarının bir parıltısı oldu, gerçekçilik ve güzellik için yakından incelendi. Genelde de oyunların harika sulara sahip olmasını seviyoruz. Biz de sizler için bilgisayar oyunlarında en güzel sulardan bazılarını topladık. Dalış yapın.

1. Sea of Thieves

Buradan başlayalım çünkü Sea of Thieves kesinlikle bir oyunda gördüğümüz en güzel suya sahip diyebiliriz. Sakin havalarda veya fırtınalar sırasında, parlak güneş ışığında veya akşam karanlığında, kumlu bir sahilde dururken ya da umutsuzca sızdıran gövdeden gemiyi kurtarmaya çalışırken, Rare’nin açık dünya korsan oyunundaki su her zaman dikkati dağıtan güzel bir şey.

2. Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins‘de bolca zaman harcayacaksınız, kısmen de gereklilikten ve kısmen de suyun içeride olması çok eğlenceli. Dalgalanmalar ve sıçramalar ikna edicidir, açık denizdeki dalgaların parıldayan güneşleri güzeldir ve Bayek, sudan çıktıktan sonra, suyu ellerinden çeker. Karakterler aslında ısladığını fark ettikleri zaman gayet güzel görünüyor.

3. Spintires

Tamamen görsel olarak ikna edici olmasa da, Spintires‘ın suyunun fiziği acele ediyor ve kamyona karşı iterek ilerletmeye çalışmak, inanılmaz. Hepimiz oyunlarda arabaları suya sürükledik, çünkü genelde sorumsuzuz, ama Spintires’teki su aslında aracınızla etkileşiyor. Bu harika.

4. Arkham Knight

Batman, Arkham Knight‘da suyla etkileşime giremez. Sonuçta o bir yarasa, balık değil. Ama yine de güzel ve atmosferik yapısı var. Ay ışığını yansıtan karanlık dalgalar, insanda bir yarasa teknesi yapma isteği uyandırıyor. Sonrasında Gotham bu gece kendi problemlerini çözebilir. Biz sadece bir gezinti yapmak istiyoruz.

5. Bioshock 2

Bioshock 2‘den bu yana on yıldan fazla geçti. Ama kesinlikle gösteriyor ki su, Rapture’ın bir bölümünün taşkın olduğu sırada hala oldukça görkemli. Bu, orijinal Bioshock’ta nefesimizi tuttuğumuz ve nihayetinde devamında deneyimlememiz gereken bir olaydı. Dışarı çıkın, su iyidir.

6. Crysis 3

Fizik, efekt ve grafiklerden bahsederken, sonunda Crysis oyunlarından birine gireceksiniz. Crysis 3‘teki su sadece eyecandy değil daha fazlasıdır. Mermilerden arabalara, kendi ayaklarınızdan sızan rahatsızlık veren her şeye ikna edici bir şekilde tepki veriyor. Dünyayı kurtarmayı unutun, sadece bütün gün su birikintilerine sıçrayın. Maksimum su.

7. Hyrdophobia: Prophecy

Rapture suyla çevrili tek şehir değil. Hydrophobia‘da yüzen bir şehirdesiniz ve su, oyundaki hemen hemen her şeyin zarar görmesine odaklanıyor. Yükselip düştüğünde, kapılardan ve koridorlardan döküldüğünde ve sizi etrafına ittiğinde suyun fiziği ve modellemesi harikadır.

8. Dishonored 2

Durmak ve gözlerinizi üzerine dikmek için daha büyük dalgalar. Dishonored 2‘deki diğer her şey gibi, su da, özellikle denizden gelen bir balinayı gözlemlediğinizde, güzel bir şekilde gerçekleşir ve mıhlanır. Henüz lamba yağına dönüştürülmemiş yaşayan bir balinayı bir süre içinde görmek güzel.

9. Assassin’s Creed 4: Black Flag

Sea of Thieves’e yelken açmadan önce Black Flag vardı. Yelken, denizlerin güzelliği sayesinde heyecan verici ve canlandırıcı bir deneyim. Oyunda gördüğünüz gibi su serseri ve haydut dalgaları, nefesimizi tutmak için bize başka bir neden daha verdi.