En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

    Android, Google tarafından ilk kez piyasaya sürüldüğünden bu yana on iki yıl geçti ve o yıllarda Android'in bu kadar gelişeceği ve bu kadar uygulamaya sahip olacağı bilinmiyordu.

    Hemen hemen her alan için binlerce uygulamalar var ve birçoğu tamamen ücretsiz, yani akıllı telefonlarınızı ekstra ücret ödemeden süper şarj etmeye birkaç indirme uzaktasınız.

    Google Play'deki uygulama sayısı, en iyi uygulamaların çoğu zaman arka planda kalmasına, daha zayıf uygulamaların ise en üste çıkmasına sebep olabiliyor. Bizlerde bugün Gamer.Com.Tr ekibi olarak Google Play'de uygulamaları daha kolay bir şekilde bulabilmeniz için kategorilere ayırdık.

EN İYİ ÜCRETSİZ ANDROID UYGULAMALARI 2020

Byte

    Byte temel olarak Vine'in çok benzeri uygulamasıdır ve çok benzer bir fikirdir. Döngü halinde altı saniyelik bir video çekebilir ve daha sonra bu videoları dünyayla paylaşabilirsiniz.

    Eğer kendinizi video çekme konusunda çok yaratıcı hissetmiyorsanız, başkalarının içeriklerini de izleyebilrisiniz ve 'komedi', 'evcil hayvanlar', 'sanat', 'yiyecek' gibi seçebileceğiniz çok sayıda kategori olduğu için bir şeyler bulmanız oldukça kolaydır.

    Byte'ta uygulama içi çekim yapabilmenizin haricinde, telefonunuzdan da videoları içe aktarabilrisiniz, ancak filtrelerin, efektlerin veya düzenleme araçlarının pek alternatifi yoktur. Fakat bu detaylarında ilerleyen dönemlerde ekleneceğini düşünüyoruz.

 

Tattoodo

    Eğer bir dövme yaptırmaya karar verdiyseniz, ancak herhangi bir fikriniz yoksa Tattoodo sizin için harika bir uygulama olacaktır. Uygulama, göz atabileceğiniz çok sayıda dövme görüntüsünü bulunduruyor ve tasarımlar konusunda daha fazla bilgi alabilmek için dövmecileri takip edebilirsiniz.

    Beğendiğinizi dövmeleri kaydedebilirsiniz, böylece tekrar kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca Tattoodo yakında dövme dükkanlarını bulmanıza, kendi dövmelerinizin resimlerini yüklemenize ve danışma talep etmenize izin vermektedir.

    

Google Arts Culture

    Google Arts Culture'da çok önemli içeriklere ulaşabilirsiniz. Örneğin, ünlü sanat eserlerinin yüksek kaliteli sürümlerini görüntüleyebilir daha iyi bir görünüm için yakınlaştırabilirsiniz. Ayrıca 360 derecelik videoları, bir VR gözlük yardımıyla turistik yerlerin turlarını yapabilrisiniz.

     Ayrıca, dış ve iç mekanların her ikisini de kapsayan Street View'u kullanarak eğlenceli gezintiler yapabilirsiniz. Ayrıca makaleler, yerel etkinlikler ve sergiler hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.  Aynı zamanda gerçek hayatta herhangi bir sergiye giderseniz, telefonunuzun kamerasını onlara yönlendirerek sanat eserleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

Over

    Over, şık tasarımlar yapabilmek için gerekli olan tüm araçların bulunduğu kapsamlı bir uygulamadır. Instagram, Facebook ve diğer birçok sosyal medya platformunda kullanmak için fotoğraflar, görüntüler, uyumlu posterler ve el ilanları hazırlayabilirsiniz.

    Uygulama, birçoğu popüler sosyal medya platofmu tarafından kullanılan boyutlara tam olarak uyan bir dizi tuval boyutu arasından seçim yapmanıza izin verir, ardından çeşitli yazı tipleri ile tasarımlara metin eklemenizi sağlar. Aynı zamanda Over, projelerinizi renklendirmek için önceden hazırlanmış çok sayıda grafik içerir ve tasarımınız bittiğinde bunu diğer uygulamalarda kolayca paylaşabilir veya JPG ve PNG olarak kaydedebilirsiniz.

 

Houzz

    Eğer evinizde köklü değişiklikler yapmak istiyorsanız veya yeni bir şeyler almak istiyorsanız, ancak emin değilseniz Houzz tam size göre bir uygulama.

    Houzz, ihtiyacınız olan tüm mobilyaları ve diğer eşyaları bulmak veya satın almak için, arttırılmış gerçekliği kullanarak evinizde bu ürünleri görmenize imkan sağlıyor. Aynı zamanda kararsız kaldığınız durumlarda mimar ve inşaatçı bulmanızı da sağlar.

 

Sticker Maker

    Eğer Whatsapp kullanıyorsanız ve arkadaşlarınızla birlikte paylaşabileceğiniz stickerlar yapmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre bir uygulama. 

    Sticker Maker, adlandırabileceğiniz yeni bir 'çıkartma paketi' oluşturmanızı, ardından telefonunuzdan uygulamaya resim yüklemenizi ve görüntünün çıkartma olarak istediğiniz kısmını kesmenizi sağlar. İsterseniz yaptığınız stickerları kaydedebilir ve istediğiniz zaman Whatsapp'a ekleyebilirsiniz. Sticker paketleri en fazla 30 çıkartma içerebilir, ancak en az üç çıkartmaya ihtiyaç duyar. En az üç sticker yaptıktan sonra paketi Whatsapp'a ekleyebilirsiniz.

 

Pexels

    Pexels, ticari kullanımlar da dahil olamk üzere herhangi bir amaç için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır. 

    Bir fotoğrafı paylaşan fotoğrafçıya tıkladığınızda size Pexels'teki diğer çalışmalarını görebilirsiniz ve onları takip edebilirsiniz. Aynı zamanda anahtar kelimeler kullanarak arama yapabilirsiniz veya trend olan resimlere göz atabilirsiniz. 

    Ayrıca Pexels'de fotoğrafları beğenebilir ve kaydedebilirsiniz, ayrıca bu fotoğrafları uygulama dışında kullanmak istiyorsanız, bunları kolayca Instagram ve diğer uygulamalarda paylaşabilir, duvar kağıdı olarak kaydedebilir veya indirebilirsiniz.

 

SketchBook

    SketchBook yeni bir uygulama değil, ancak önceden yalnızca ücret ödenerek kullanılabilen özelliklerin birçoğu şimdi ücretsizdir.

    Şu an uygulamada ücretsiz olan özellikler arasında 130'dan fazla fırça ayarı, özelleştirebilir tuval boyutları, çeşitli cetveller, yüksek kaliteli görüntü aktarımı ve daha fazla bulunmaktadır.

 

Bitmoji

    Eğer genel bir yüz tasarımı kullanmak yerine kendinize özel emoji ve çıkartmalarınızı kullanmak istiyorsanız o zaman kesinlikle Bitmoji'yi indirmelisiniz.

    Bitmoji, oluşturduğunuz bu görünümün mümkün olduğunca mükemmel olmasını sağlamak için mevcut araçlarla, benzerliğinizi çizgi film formunda yeniden oluşturmanızı sağlar. Daha sonra bir kıyafet seçebilir ve her her biri size özel olan düzinelerce çıkartmaya erişebilirsiniz.

    Daha sonra Bitmoji'nizin görünümünü istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz, bu nedenle kendi saç stilinizi değiştirebilirsiniz, yeni kıyafet seçebilirsiniz ve diğer özelleştirme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

 

Canva

    Canva, size bloglar veya diğer sosyal medya platformlarında kullanabilmeniz için posterler, kolajlar, el ilanları, kartlar, Instagram hikayeleri, afişler ve daha fazlasını oluşturabilmenizi sağlar.

    Tasarlamak istediğiniz içerik türünü seçerek başlayın, ardından geniş bir hazır şablon yelpazesinden seçiminizi yapın. Daha sonra hemen düzenlemeye başlayabilirsiniz. Seçtiğiniz tasarım üzerinde metin, filtre eklemek, parlaklığı, kontrastı, doygunluğu ayarlamak gibi değişiklikler yapabilirsiniz.

     İşiniz bittiğinde, eserinizi telefonunuza kaydedebilir veya çevrimiçi olarak paylaşabilirsiniz, Ayrıca, web'ben ve diğer cihazlardan erişebileceğiniz uygulamanın 'Tasarımlarınız' bölümüne çalışmalarınızı kaydedebilirsiniz, böylece yaptığınız bir tasarıma istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

    

Photo Map

    Photo Map, fotoğraflarınızı nerelerde çektiğinizi harita üzerinden gösteren bir uygulamadır.

     Haritayı uzaklaştırdığınızda, her ülkede çektiğiniz resimlerin tek bir küçük resmini görüyorsunuz. Küçük resimlerin üzerinde bulunan numaralar, o galeri de kaç fotoğraf olduğunu gösterir.

     Haritanın görünümünü değiştirme veya arazı ve arazi görüntüleri ekleyebileceğiniz seçeneklerde bulunuyor.

 

Duolingo

    Eğer bir dil öğrenmek için uygulama arıyorsanız Duolingo kesinlikle seçenekleriniz arasında bulunmalı. İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Japonca, Arapça, Vietnamca, İsveççe, İbranice ve daha birçok dili kapsayan geniş bir kütüphaneye sahiptir.

     Öncelikle öğrenmek istediğiniz bir dil seçin ve daha sonra yavaş yavaş size dili öğreten eğlenceli aşamaları geçin. Tüm bu süreç zevkli ve oyun tadına sunulmaktadır. Ayrıca uygulama birkaç özelliği haricinde tamamen ücretsizdir.

 

SmartPlant®

    SmartPlant, yetiştirdiğiniz bitkilerin ne kadar ve ne sıklıkla sulanacağı veya nereye yerleştirileceği gibi bir takım bilgileri içeren faydalı bir bitki veritabanıdır.

     İsteğe bağlı  $ 3.99 / 3.99 £ aylık abonelik ücreti ödeyerek bitkilerle alakalı sorularınız için daha spesifik tavsiye ve cevaplar almak için uzmanlarla görüşebilirsiniz.