Epic Gamesin Haftaya Sunacağı Ücretsiz Oyun Belli Oldu

Epic Gamesin Haftaya Sunacağı Ücretsiz Oyun Belli Oldu

 Neredeyse her hafta bir veya birkaç oyunu ücretsiz olarak veren Epic Games, bu haftada bildiğimiz üzere 3 oyunu ücretsiz olarak sunmuştu. GTA 5 ve Borderlands 2 gibi oyunları ücretsiz sunan Epic Games ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 Geçtiğimiz yıldan itibaren neredeyse her hafta ücretsiz oyun sunarak oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran Epic Games, önümüzdeki hafta da bir başka oyunu ücretsiz olarak sunmayı planlıyor. Bu hafta sonu ücretsiz olarak sunduğu The Escapists 2, Lifeless Planet ve Killing Floor 2 oyunlarından sonra Torchlight II adındaki oyunu ücretsiz olarak vericek. 

 Normal fiyatının 31 TL olduğu Torchlight II, Önümüzdeki hafta 16 Temmuz tarihinde Türkiye saati ile 18:00'da Epic Games Store'dan kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebileceksiniz ve oyun 1 hafta boyunca yani 23 Temmuza kadar ücretiz olarak Epic Games Store'da yerini koruyacak. Oyunu kütüphanenize 16 Temmuz'dan 23 Temmu'a kadar ekleyip oynayabilirsiniz. 

 Runic Games tarafından geliştirilen Torchlight II, 20 Eylül 2012 tarihinde Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirici ekip tarafından yayınlandı. Aksiyon RPC türünde bir oyun olan Torchlight II, birçok oyun eleştiricileri tarafından çok olumlu değerlendirmeler aldı. Tek oyunculu ve arkadaşlarınızla çevrimiçi oynayabileceğiniz bir oyun olması Torchlight II'yi aksiyon RPC oyunları arasında ön plana çıkarmayı başarıyor. 

Oyun Hakkında:

Ödüllü Aksiyon RPG oyunu geri döndü, hem de eskisinden çok daha büyük ve daha iyi! Torchlight II dibine kadar rastgele seviyelerle, düşmanlarla ve ganimetlerle dolu. Orijinalinin tüm tadını ve heyecanını yakalamayı başaran Torchlight II, oyun dünyasını genişletiyor ve LAN çok oyuncu özelliği dahil oyuncuların en çok istediği özellikleri de getiriyor. Dünyanın kaderi bir kez daha senin ellerinde.


KARAKTERLER

Seçebileceğin dört sınıfla birlikte çok çeşitli oyun tarzları, parmaklarının ucunda. Her sınıf kadın veya erkek olarak oynanabilir ve kozmetik özelliklerini kişiselleştirerek kahramanının diğerleri arasında göze çarpmasını sağlayabilirsin.

ÇOK OYUNCULU

LAN veya İnternet üzerinden ücretsiz olarak arkadaşlarınla birlikte oyna. Eşleştirme hizmetimiz, dünyanın dört bir tarafındaki oyuncularla oynamana olanak sağlar.

AÇIK DÜNYA

Kocaman bir dünyayı ve Vilderan'ın çeşitli kasabalarını keşfet. Yağmurda, karda, gündüz ve gece savaş. Seviyelerin rastgele sunulması sayesinde her oynadığında yeni düzenler, yollar, ganimetler ve canavarlar görebilirsin.

MOD DESTEĞİ

Torchlight II, Steam Atölye'yi destekleyerek otomatik mod aboneliğine ve senkronizasyonuna olanak sağlar. Binden fazla mod arasından seçimini yap ve oyunu istediğin gibi yönlendir. İstersen Torchlight II editörü GUTS'ı kullanarak ortaya çıkardığın işi bütün dünyayla paylaş!

YENİ GAME PLUS

Yeni Game Plus'ta oyun sen bitti deyinceye kadar bitmez. Torchlight II'nin özel seferini geçtikten sonra aynı karakterle tekrar başlayarak çok daha zorlu bir mücadeleye atılabilirsin. Uğruna çok çaba sarf ettiğin tüm becerilerin, altınların ve teçhizatın sende kalacak!

EVCİL HAYVANLAR VE BALIK TUTMA

Bu popüler özellikler, Torchlight II'de geliştirilmiş bir şekilde geri dönüyor. Daha fazla seçenek ve daha iyi efektler ile evcil hayvanın kasabaya koşarak senin yerine ganimetini satabilecek.