Epic Games 24 Mart'ta Sunacağı Ücretsiz Oyununu Açıkladı

Epic Games 24 Mart'ta Sunacağı Ücretsiz Oyununu Açıkladı

Epic Games Store'un ücretsiz oyun kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Her perşembe saat 10:00'da yeni bir ücretsiz oyun sunan Epic Games, 24 Mart Perşembe gününde Demon's Tilt adındaki oyunu ücretsiz sunacağını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. 

İlk Olarak 2021 Mayıs'ında Epic Games Store için piyasaya sürülen oyun hâlâ daha çıkış yapmadı. 1 yıldır Epic Games Store'da oyunseverler ile buluşmayı bekleyen Demon's Tilt, önümüzdeki hafta ücretsiz olarak ilk kez piyasaya çıkacak. Oyunu daha önce görmeyen oyunseverler için Demon's Tilt, Epic Games dışındaki çevrimiçi oyun mağazalarında 2019 yılında çıkış yaptı. Birçok kişinin bildiği langırt oyununun aksiyon ile birleştirilmiş hali olarak karşımıza çıkmakta.  

Günümüz Steam fiyatına baktığımızda normal paketinin 32,00 TL ve Deluxe Edition fiyatının ise 50,50 TL gibi bir fiyat etiketi ile satılmakta olduğunu görüyoruz. 24 Mart Perşembe saat 10:00'dan 31 Mart'a kadar vitrinlerde ücretsiz olarak yerini koruyacak olan Demon's Tilt'i kütüphhanenize eklediğinizde istediğiniz zaman indirip langırt video oyununu deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.