Epic Games, 60 TL Değerinde İndirim Kuponu Dağıtıyor

Epic Games, 60 TL Değerinde İndirim Kuponu Dağıtıyor

    Son zamanlarda yayınladığı oyunlarca Steam’in en büyük rakibi haline gelen Epic Games, oyuncuların gönlünü kazanmaya devam ediyor. 2019 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde yılbaşı indirimlerini başlatarak birçok oyunda %80’e varan indirimler başlatan Epic Games, bu sefer ise oyunculara 60 TL değerinde indirim kuponu veriyor.

  Uzun süredir düzenlediği indirimlerle ve etkinliklerle oyunculara ücretsiz oyunlar dağıtan Epic Games, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Oyunculara vereceği 60 TL indirim kuponu ile gönülleri fetheden Epic Games, bu etkinliği 12 gün boyunca sürdürecek.

    19 Aralık tarihinde başlayan yılbaşı indirimleriyle birçok oyunda %80’e varan indirim uygulayan Epic Games’in bu kampanyası 1 Ocak tarihine kadar devam edecek. Başlattığı bu indirimler haricinde oyunculara dağıtacağı 60 TL değerindeki Epic Kuponu da bu kampanya da kullanılabilecek. 

    Epic Games’in kampanya dahilinde oyunculara vereceği 60 TL değerindeki Epic Kuponu, 79,99 TL üstünde bir değere sahip olan oyunlarda kullanılabilecek. Ancak şöyle güzel bir ayrıntıyı da vermeden geçmeyelim. Epic Games’in dağıttığı bu kupon indirim döneminin haricinde de kullanılabilecek. 1 Mayıs 2020 tarihine kadar kullanılabilecek olan kuponu indirim dönemleri içerisinde 79,99 TL üzerinde ki bir oyunu satın alırken kullanırsanız Epic Games size bir tane daha 60 TL değerinde Epic Kuponu hediye edecek.

   Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz günlerde de Epic Games’in 12 gün boyunca ücretsiz vereceğini sizlerle paylaşmıştır. 19 Aralık 2019 tarihiyle 1 Ocak 2020 tarihleri arasında her gün bir tane oyunu ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor.