Epic Games Store'da Watch Dogs Ücretsiz Oldu!

Epic Games Store'da Watch Dogs Ücretsiz Oldu!

         Son günlerde ülkemizde dahil birçok ülkede görülen ve binlerce insanın enfekte olmasına sebep olan koronavirüs'ten dolayı birçok insan evden çıkmıyor. Bu süreçte birçok insan bilgisayar oyunlarına yöneliyor. Epic Games Store'da bu sürecin daha hızlı geçmesini sağlayacak bir hamle yaptı.

          Düzenlediği etkinlik ve indirimlerle adını sık sık duyuran Epic Games, oyuncuları oldukça memnun edecek bir hamle yaptı ve normalde 154 TL etiket fiyatına olan Watch Dogs'u ücretsiz yaptı. Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak erişebileceğiniz oyunun yalnızca Standart sürümüne sahip olabileceksiniz. 

         Epic Games Store'da ki bu kampanya 26 Mart tarihine kadar devam edecek. Eğer sizde Watch Dogs'a ücretsiz sahip olmak istiyorsanız 26 Mart saat 18:00'a kadar Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz. İsterseniz ücretli eklentileri satın alarak indirebilirsiniz.

          Eğer sizde Watch Dogs'u kütüphanenize eklediyseniz istediğiniz zaman hiçbir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler