Epic Games Store’a Özel John Wick Oyunu Onaylandı

Epic Games Store’a Özel John Wick Oyunu Onaylandı

PC Sürümü için Epic Games Store’a Özel John Wick Oyunu Onaylandı

PC Sürümü için Epic Games Store'a Özel John Wick Oyunu Onaylandı

Thomas Was Alone ve Volume geliştiricisi Mike Bithell, stüdyosu Bithell Games‘in bir sonraki oyununu ilan etti ve John Wick film serisine dayanan “hızlı tempolu, aksiyon odaklı” bir strateji oyunu. John Wick Hex, PC’nin yanı sıra belirtilmemiş konsollara da geliyor; PC ve Mac‘teki sürümü Epic Games Store‘a özel olacak.

John Wick Hex, “dövüş-koreograflı satranç bir video oyunu” olarak tanımlanmaktadır. Film serisinin arkasındaki zihinlerle işbirliği içinde geliştirilen oyun, “hikayenin evrenini genişletirken, serinin imza silah-fu stilini yakalamayı” hedefliyor.

Oyunun resmi açıklamasında yazanlar: “Oyuncular, hemen maliyetlerini ve sonuçlarını göz önünde bulundurarak her eylemi ve saldırıyı seçmelidir. John Wick Hex’teki her hareket, sinemadaki bir sahne gibi hissettiriyor ve her kavga işteki gelişiminize katkıda bulunuyor ve kesin bir stratejik düşünme gerektiriyor.

Hex, film serisinden ayrı bir orijinal hikaye sunuyor. Oyuncular ilerledikçe daha fazla silahın yanı sıra John Wick için yeni kıyafetler ve keşfedilecek daha fazla yer açacaklar. Silah oyunuyla ilgili olarak, bir basın bülteni, oyuncuların önlerinde belirli bir savaş için kullandıkları silahları stratejik olarak düşünmeleri gerektiğini belirtiyor.

Sanat tarzı ile ilgili olarak, Hex “benzersiz bir grafik noir sanat tasarımı” sunmayı amaçlamaktadır. Oyun aynı zamanda John Wick oyuncuları Ian McShane ve Lance Reddick’in seslerini de içeriyor; daha fazla oyuncu daha sonra açıklanacak. Filmlerde Wick’i oynayan Keanu Reeves’in yer alıp almayacağı belli değil.

Oyundan daha fazlasını görmek için Hex duyuru fragmanına göz atın. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

John Wick Hex Fragmanı

Hex’in duyurusu, 15 Mayıs’ta sinemaya çıkacak üçüncü John Wick filmi olan  John Wick: Parabellum’dan birkaç gün önce geliyor. Bu ilk John Wick oyunu değil. Bir VR oyunu olarak John Wick Chronicles geçen yıl piyasaya sürülmüştü.