Epic Games Store’da City of Brass Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da City of Brass Oyununu Ücretsiz İndirin

City of Brass Ücretsiz

City of Brass Ücretsiz

Arabia Nights’den esinlenilmiş zindan crawler City of Brass, lansman sırasında oldukça olumlu bir çıkış yaptı ve neredeyse olumlu değerlendirmeler aldı. Epic Games‘in ücretsiz oyun promosyonunun bir parçası olarak, birinci şahıs zindan crawler Epic Games Store‘da.

City of Brass şu anda ücretsiz indirilebiliyor ve 6 Haziran Perşembe tarihine kadar böyle olacak. Oyun şuanda 19.99 $ karşılığında Nintendo Switch, PC, PS4 ve Xbox One olmak üzere her yerde oynanabiliyor. Ancak oyunu Epic Games Store’dan indirmek, bu oyunu kütüphanenize ücretsiz olarak ekler.

City of Brass, BioShock ve BioShock 2‘de çalışan sanatçılar, tasarımcılar ve programcılardan oluşan bir stüdyo olan Uppercut Games’ten geliyor. Rogue-lite macera oyununda Arabia Nights’den ilham alan şehir sokaklarında, gizli hazineleri ve kutsal silahları açığa çıkararak, biraz daha uzun süre hayatta kalabilmek için karşılaşacağınız hayalet ve gulyabaniler ile savaşarak yolunuzda ilerliyorsunuz.

Tekrarlayan manzarası ve düzensiz sunumu, üzerinde belirgin sıkıntılar olsa da, tatmin edici bir mücadele ve iyi dengelenmiş bir zorluk eğrisine sahiptir. Oyuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

City of Brass İndir