Epic Games Store’da Close to the Sun Çıktı

Epic Games Store’da Close to the Sun Çıktı

Close to the Sun

Close to the Sun

Nikola Tesla‘dan ilham alan birinci şahıs korku oyunu Close to the Sun, şu anda Epic Games Store‘da yayınlandı.

Ünlü mucit ve fütürist Nikola Tesla’nın potansiyelini yerine getirip dünyayı sonsuza dek değiştirebildiği alternatif bir 19. Yüzyılda temellendirilmiş, Close to the Sun’da oyuncular, korku ve gizemle dolu bilimsel bir araştırma için devasa bir gemi olan Helios’a adım attar. Kahraman olarak Rose, oyuncular kendilerini Tesla’nın yarattığı görkemli ama esrarengiz gemisinde kaybedilen kız kardeşlerini ararken büyük alanda yürürken bulurlar. Rose’un kız kardeşi Ada nerede ve ne oldu? Büyük salonlar boş durur. Çürüyen etin kokusu havada. Sessizlik. Girişin üzerinde tek bir kelime boyanmış…QUARANTINE! (KARANTİNA!)

Oyunun deneyimini bir adım daha ileriye götürmek için Porcelain Pill’den özel bir single var. Porcelain Pill kurucusu Adam Scott-McGuinness tarafından bestelenen, Close to the Sun single, aynı addaki atmosferik korku oyunu için yaratılmış, oyunun karanlık temalarını ve uyarıları çarpıcı vokaller ve büyüleyici enstrümanlar yoluyla keşfetmenizi sağlar.

Oyunun web sitesinden yapılan açıklama ise şöyle, “Epic Games mağazasında, hayranların deneyimlemesi için Close to the Sun’ın yayınlanmasından daha heyecanlı olamazdık. Bu, en başından beri, tüm katılımcılar için gerçek bir tutku projesiydi.”

Unreal Engine 4‘ün ham gücünü kullanarak ve oyunculara nefes kesen bir deneyim sunmak için oyundaki aslına uygunluğu ve kaliteyi artırmak için öncü teknolojiyi benimseyen Close to the Sun, hayranların yanı sıra eleştirmenlerden de büyük ilgi ve övgü aldı. Close to the Sun şimdi Epic Games Store’da ve 2019’un ilerleyen zamanlarında PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya sürülecek. Oyunun fiyatı ise 89.00 TL. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak sistem gereksinimlerine ve oyuna ulaşabilirsiniz.

Close to the Sun İndir

Close to the Sun Sistem Gereksinimleri