Epic Games Store’da Enter the Gungeon Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Enter the Gungeon Oyununu Ücretsiz İndirin

Enter the Gungeon Ücretsiz

Enter the Gungeon Ücretsiz

Epic‘in ay boyu süren Mega Sale‘i bugün sona erecek, ancak dijital mağaza 2019 yılının geri kalanında özel bir teklif sunacağını duyurdu. Mega Sale sırasında, Epic kullanıcılarına haftalık olarak ücretsiz bir bilgisayar oyunu sunmaya başlamıştı. Daha önce bunu iki haftada bir yapıyordu. Ve şimdi mağaza Enter the Gungeon ile başlayarak yılın geri kalanında her hafta ücretsiz bir oyun vermeye devam edecek.

Bugünden itibaren ücretsiz oynanabilir Enter the Gungeon, Gungeon’da yer alan, sürekli gelişen ve challenges artıran bir “bullet-hell fortress” olan silahlı çatışma zindan tarayıcısıdır. “Günahkarlar”, Gungeon’un çekirdeğinde güçlü bir hazine (geçmişini öldürebilecek efsanevi bir silah) arayan pişmanlık dolu bir grup uyumsuzdur. Kahramanlar zindanda ilerlemek için mermi dalgasından sonra tuzakları, uçurumları ve dalgaları halletmelidir. Lazerler, top mermileri, gökkuşakları, balıklar, dartlar ve daha pek çok silahı içeren silahlar da dahil olmak üzere çeşitli çılgın silahlar mevcuttur.

Retro tarzlardan esinlenmiş pikselli sanat eserlerini daha çağdaş görsel geribildirim stilleriyle karıştırarak, en küçük detaylara özen gösteren bir oyun.

Ufak bir hatırlatma, Enter the Gungeon alabilmek için ücretsiz bir Epic hesabına ihtiyacınız olacak ve oyunu bir kez hesabınıza eklediğinizde, sonsuza kadar sizin olacak. Enter the Gungeon 20 Haziran’a kadar ücretsiz olacaktır. Ardından yerini uzay macerası Rebel Galaxy alacaktır.

Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Enter the Gungeon İndir