Epic Games Store’da Rime Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Rime Oyununu Ücretsiz İndirin

Rime Ücretsiz

Rime Ücretsiz

Epic Mega Sale, geçen hafta başladı ve dijital mağazanın ilk defa yapılan site satışını belirledi. Satış, % 75’e varan indirimler, 15 dolar üzerindeki herhangi bir oyunda 10 dolar ek indirim gibi şeyler içeriyor. Ayrıca, Epic satış süresi boyunca iki haftada bir ücretsiz oyun hediyelerini genişletiyor, böylece iki hafta yerine her hafta yeni bir ücretsiz oyun veriyor.

En yeni ücretsiz oyun, şiddetli bir fırtınanın ardından gizemli bir adadaki genç bir çocuğun maceralarını takip ediyor. Bu oyun muhteşem, ilgi çekici bir ortama sahip bir puzzle oyunu olan Rime. Journey veya The Witness’a benzer şekilde, Rime, etrafınızdaki dünyanın hareketlerinize cevaben nasıl değiştiğine dikkat etmeyi gerektiren çevresel bulmacaları içerir. Yol boyunca oğlan bir tilki tarafından yönlendirilir ve yavaşça adadaki durumuna nasıl geldiğine dair hafızasını yeniden kazanır.

Rime’ın sanatı tartışılmaz. Her dünya, ilkinin doğalcı barışından, sonun soyut kıyametine kadar, kendi tarzında büyüleyicidir. Müziği benzer derecede güzeldir, aynı ölçülerde mucize, gerginlik ve korku uyandırabilir. Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Rime İndir