Eser ve Işık Taşları Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Eser ve Işık Taşları Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Pearl Abyss bugün yaptığı açıklamada, Black Desert TürkiyeMENA'da Eser ve Işık Taşlarının tanıtıldığını duyurdu. Maceracılar artık savaş ve Yaşam içeriklerinde daha stratejik olmak için bu ögelerin tadını çıkarabilirler.

Yeni Eşyalar, Yeni Özellikler 

Maceracılar artık yeni Eser eşyalarını ve bu Eserlere ek etkiler sağlayan Işık Taşlarını edinmeye başlayabilirler. Bu yeni eklemeler, Maceracıların gelişmiş savaş ve Yaşam becerileriyle oyunun tadını çıkarmalarını sağlayacak.

Eser ve Işık Taşları Black Desert TürkiyeMENA’ya Geldi

Mevcut eşyaların aksine, Eser ve Işık Taşları Maceracılara sınıflarına ve oyun stillerine bağlı olarak daha çeşitli seçenekler sunmak için tasarlanmıştır. Maceracılar her biri Işık Taşı için iki özel slota sahip olan Eserlerden iki taneye kadar kuşanabilir. Her bir Işık Taşının benzersiz bir etkisi vardır ve Maceracılar bunlarla belirli kombinasyonlar oluşturarak ek etkiler alabilirler.

Yeni Eşyalar Nasıl Elde Edilecek? 

Hem Eserler hem de Işık Taşları, Karanlık Geçitler ve Dünya Bossları içeriklerinin yanı sıra Toplama gibi Yaşam içerikleri aracılığı ile elde edilebilecek. Ayrıca Işık Taşlarına, canavarları yok ederek elde edilen Kusurlu Işık Taşlarının arındırılmasıyla da sahip olunabilecek.

  Eser ve Işık Taşları Black Desert TürkiyeMENA’ya Geldi

İlgili videoyu buradan izleyebilir ve Black Desert ile ilgili daha fazla bilgiye Black Desert TürkiyeMENA’nın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.