Eski DayZ Geliştiricileri THQ ile Yeni Bir Stüdyo Kuruyor

Eski DayZ Geliştiricileri THQ ile Yeni Bir Stüdyo Kuruyor

2020, THQ Nordic için iyi bir yıl olabilir. Yayıncı, sadece Destroy All Humans’ın yeniden yapımını yapmakla kalmayıp, Slovakya’nın Bratislava şehrinde yeni bir stüdyo kurdu. Nine Rocks Games adlı stüdyo, yeni kurulan web sitesine göre, ‘Slovak oyun endüstrisi gazileri’ tarafından THQ ile birlikte kuruldu. Personeli, daha önce hayatta kalma oyunu DayZ’nin yanı sıra birinci şahıs nişancı oyunları Soldier of Fortune: Payback ve Chaser üzerinde çalışmış olan sağlam deneyime sahip.

Sadece bu da değil, aynı zamanda stüdyonun yeni bir proje üzerinde çalıştığı doğrulandı. Detaylar az ama yeni oyun bir hayatta kalma/nişancı oyunu olacak. Geliştiricilerin zaten çok fazla deneyimi var. Natsu Rocks Games CEO’su David Durcak, Gematsu aracılığıyla, “Ofisimizi kurmayı, ekip sayımızı kademeli olarak optimize etmeyi ve projemiz üzerinde çalışmaya başlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi. “THQ Nordic ile ortak olarak, yetenekli kadromuz ilk ortak projemizde işbirliği yapmak için mükemmel koşullar buldu.” şeklinde sözlerine devam etti.

THQ Nordic CEO’su Klemens Kreuzer ayrıca yeni stüdyo oluşumunda mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

“TH THQ Nordic stüdyo ağına yeni eklenen Nine Rocks Games’i memnuniyetle karşılıyoruz. Şahsen her şey yerine tam oturmasının büyük bir işaret olduğunu düşünüyorum. Doğru zamanda, doğru zihniyete ve ortak düşüncelere sahip doğru insanlar… Slovak ekibini gemimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ve Nine Rocks Games ile ilk projemiz hakkında heyecan duyuyoruz.”