ESO: Dragonhold tüm platformlarda çıktı ve Bedava Oyun Etkinliği başladı!

ESO: Dragonhold tüm platformlarda çıktı ve Bedava Oyun Etkinliği başladı!

Dragonhold hikayesi yayında

Dragonhold Güney Elsweyr’de geçiyor. Üç özgün bitki örtüsü barındıran bu yeni bölge ayrıca yeni delfler, düşmanlar, görevler, Ejderha avları ve çok daha fazlasına da ev sahipliği yapıyor. Dragonhold’u 2.000 Crown (oyun parası) karşılığında veya ESO Plus’a üye olarak (bu üyelik oyunculara ilave avantajlar da sağlıyor) edinmek mümkün. Özellikle gözüpek oyuncular 4.000 Crown karşılığında Dragonhold Koleksiyon Paketini açabilir, Efsanevi Ejderha Avcısı Binek ve dost hayvanı ile bir tomar Experience Scrolls kazanabilirler.

The Elder Scrolls Online: Dragonhold – Official Trailer

24. Güncelleme kapsamındaki performans geliştirmeleri çıktı

Tüm oyunculara ücretsiz sunulan 24. Güncelleme ile planladığımız performans geliştirmelerinin ilk dalgası artık tüm platformlanda yayında. Bu ilk pakette bellek yönetimi geliştirmeleri, savaş yeteneği performans iyileştirmelerinin ilk aşaması ve tümüyle yeniden tasarlanan Grup Arama sistemi bulunuyor. Performans geliştirme planı ve yol haritası ile ilgili ayrıntılar şurada bulunabilir: https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/56681

Bedava Oyun Etkinliği 6 Kasım’da başladı

Bedava Oyun etkinliği 6 Kasım Çarşamba Türkiye saati ile 18:00’da başladı ve 13 Kasım Çarşamba 18:00’a kadar devam edecek. Etkinlik süresince oyuncular ESO ana oyunu tüm platformlarda ücretsiz indirip oynayabilecek. Satın almalarına gerek yok.

Daha önceki bedava oyun etkinliklerine katılmış olan oyuncular maceralarına kaldıkları yerden devam ederken yeni ESO hesabı oluşturan oyuncular oyundaki Crown Store’da harcayabilecekleri 500 Crown da alacaklar. Not: Xbox One’da oynamak için Xbox Live Gold üyeliği gereklidir.