Eylül 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Eylül 2018 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Sony, PlayStation Plus üyelerinin Eylül ayında ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunları duyurdu. Her zamanki gibi, aboneler 4 Eylül ve 1 Ekim arasında PS4, PS3 ve PS Vita için iki oyun alırlar. Bu ayki tekliflerle ilgili iki şey sıra dışı. İlk olarak, altı oyunun tamamı PS4 ile Cross Buy, bu yüzden onları oynamak için eski donanımı uyarlamanız zorunda değilsiniz. Ve ikincisi, oyunlardan biri erkenden erişim için mevcut.

Şuan indirebileceğiniz listedeki en büyük oyun; Destiny 2. Bu ortak dünya online nişancısı, geçen yıl oyuncuların çoğunun yapacağı şeylerin bitmesinden önce geniş beğeni topladı. Tüm bu yıl, Bungie daha fazla oyun sonu içeriği yaratmak için genişleme ve sürpriz güncellemeleriyle içerik ekliyor. Çabaların karşılığı çıktı gibi görünüyor. 4 Eylül’de büyük Forsaken genişleme lansmanı ile, oyuncu üssü büyük bir şekilde geri dönecek gibi görünüyor.

Daha da iyisi, Destiny 2’nin bir kopyası olan herkes, 1 Eylül’de başlayacak olan yaklaşan PvP-Pets-PvE Gambit modunun 24 saatlik ücretsiz deneme süresine katılabilir.

Eylül ayında PS Plus üyelerine ücretsiz olan diğer PS4 oyunu, PS3 klasiğinin iddialı bir versiyonu olan God of War III Remastered. Eylül ayındaki PS3 oyunları (PS4’te de oynanabilir) Another World – 20th Anniversary Edition ve Q.U.B.E. Director’s Cut. PS Vita oyunları ise (yine PS4’te oynanabilir) Sparkle 2 ve Foul Play‘dir.

Bunların Eylül ayına özgü olmasa da, PS Plus üyeleri 6 Kasım’a kadar akıllı telefon kontrollü trivia oyununu Knowledge is Power’ı ve 2 Ekim’e kadar ücretsiz olarak PSVR korku oyunu Here They Lie indirebilirler.

Eylül 2018 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Destiny 2
 – God of War III Remastered
 – Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 ve Vita ile Cross Buy)
 – QUBE Director’s Cut (PS3 ile Cross Buy)
 – Sparkle 2 (PS3 ve Vita ile Cross Buy)
 – Foul Play (Vita ile Cross Buy)

PS3
 – Another World – 20th Anniversary Edition (PS4 ve Vita ile Cross Buy)
 – QUBE Director’s Cut (PS4 ile Cross Buy)

PS Vita
 – Sparkle 2 (PS3 ve PS4 ile Cross Buy)
 – Foul Play (PS4 ile Cross Buy)